Бурбак побачив у Клішківцях конкретні позитивні результати реформи децентралізації, започаткованої Яценюком

Бурбак побачив у Клішківцях конкретні позитивні результати реформи децентралізації, започаткованої Яценюком

01.04.2017, 16:39

Деякі подробиці візиту народний депутат України Максим Бурбак розповів на своїй сторінці у ФБ. 

- На запрошення Клішковецької об'єднаної територіальної громади відвідав загальні збори, де заслухали звіт голови громади Василя Ченківського. 

- Висновки такі: після виваженого кроку щодо об'єднання в 2016 році з державного бюджету громада отримала понад 8,5 млн гривень на покращення інфраструктури. Вони пішли на вирішення першочергових питань: ремонт доріг, вуличне освітлення та багато іншого. Обговорили також і проблеми. Вони типові для 204-го виборчого округу - дороги, субсидії, школи, лікарні. Цього року домовились про сприяння в будівництві спортивного залу Клішковецької гімназії.

- Якщо коротко - бачу конкретні позитивні результати реформи децентралізації, яка була започаткована ще урядом Арсенія Яценюка. І це лише початок, але вже є чим пишатись. 

- До речі, звіт голови був не сухим і нудним. Видно, що громада дружня і тут всі вболівають за своє спільне майбутнє, - написав Максим Бурбак. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Лише через три об'єднаних громади у села Хотинщини зайшло 40 мільйонів! Цей результат – заслуга держави", - Максим Бурбак

1


КОМЕНТАРІ (1)

Звіт  не  міг  бути  веселим  і дієвим.  Той  бардак  в  країні, що  започаткував  Яйценюк і  підтримує,  з  щодобовім  погіршенням,  Гройсман,  зробив  жебраками більше 90%  населення  України. А  тому,  вискакувати  зі  штанів  з  подяками  на адресу Яценюка-Бурбака-...- НЕ  ВАРТО!

avatar

Йося

01 квітня 2017 13:55