Бурбак: 'Будучи прем'єр-міністром Яценюк два роки поспіль не підвищував пенсійний вік'

Бурбак: "Будучи прем'єр-міністром Яценюк два роки поспіль не підвищував пенсійний вік"

18.01.2017, 12:38

Пенсійна реформа не повинна зводитися до підвищення пенсійного віку. "Нам треба, щоб наші люди довше жили, поліпшити якість життя", - додав керівник фракції НФ 

Пенсійна реформа в Україні не повинна зводитися до того, щоб підвищувати мінімальний вік для виходу на пенсію. Про це в коментарі "112 Україна" заявив керівник фракції "Народного фронту" Максим Бурбак.

 

"Потрібно, щоб пенсійна реформа не зводилася лише до підвищення пенсійного віку. Нам треба, щоб наші люди довше жили, поліпшити якість життя. Щодо земельної реформи, ми були одними з розробників законопроекту про продовження мораторію до 1 січня 2018 року. Зате в прикінцевих положеннях цього законопроекту є доручення уряду розробити в березні-квітні цього року пропозиції щодо впровадження земельної реформи, яку потрібно провести в широких громадських обговореннях... Нарешті потрібно говорити правду людям і почути їх, і тоді вибудовувати земельну реформу", - пояснив Бурбак.

Нагадаємо, глава МВФ Крістін Лагард закликала Україну до пенсійної реформи та виваженої податкової політики.

 Зазначимо, ЗМІ повідомляли, що нібито МВФ в обмін на транш розміром 1,3 млрд дол. вимагає від Києва провести пенсійну реформу, оптимізувати систему виплат житлових субсидій та виробити механізм підвищення тарифів на газ та опалення.

 Також рішення виконавчої ради МВФ про виділення 1 млрд дол. наступного траншу фінансової допомоги для України було прийнято разом з винятками із загальних правил, враховуючи нинішню економічну ситуацію в країні.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Пане Бурбак,вам не кредити треба брати, щоб наші внуки віддавали, а власну економіку піднімати. Всі заводи та фабрики порізали на металолом і продали...Хоч хтось за ці злодіяння відповів??? Буковина вже лиса, весь ліс порубали та вивезли до Румунії і, що?.. Сталін би за такі речі розстріляв би як собак.

avatar

Юрій

19 січня 2017 08:14