Бурбак обіцяє здати черговий довгобуд Папієва і Семенюка, попри шалені зойки перефарбованих регіоналів

Бурбак обіцяє здати черговий довгобуд Папієва і Семенюка, попри шалені зойки перефарбованих регіоналів

10.11.2016, 22:17

Сьогодні народний депутат України Максим Бурбак разом з головою Хотинської РДА Петром Допіряком, його заступницею Тетяною Кравецькою та головою Колінковецької сільради Дмитром Мельником інспектували хід ремонтних робіт дитячого навчального закладу у Колінківцях Хотинського району.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бурбак досі виконує передвиборчі обіцянки регіонала Артема Семенюка

- Уряд додатково виділив 5 млн гривень, робота кипить, готуємось до здачі в експлуатацію наступного року, - розповів народний депутат України Максим Бурбак. -  Черговий довгобуд буде здано попри шалені зойки деяких місцевих перефарбованих регіоналів, що депутат округу не допомагає. Добре пам"ятаю як вони хвоста заносили регіоналу Папієву та нардепу Семенюку, які обіцяли це зробити ще в 2012 році. Але це ганебне минуле. Нам країну розбудовувати !
P. S. А напис на стіні засвідчує коли ця будова розпочалась.

1


КОМЕНТАРІ (4)

один дешёвый пиар Посмотрите их е декларации. Та Артёмка не годится в подмётки етому проходимцу и пиздоболу.  Чувствует жопа выборы нужны свежие денежные вливание со своих платить по 500 гр за голос жалко

avatar

Хотинчани

10 листопада 2016 22:33

виблюдки срані!

В ще на регіоналів молитися будете!

Скоро вашій кулявлобній шоблі прийде повна срака.

І у Штати ви вже не втечете - Трамп не прийме. Доведеться в олатинську Америку, як Гітлєр. Чекайте ублюдки, вже скоро!!!

avatar

independent

11 листопада 2016 11:29

Суцільний піар! Гроші закладені в бюджеті на ремонт ДНЗ. Роботи велися і ведуться не залежно від того чи приїхав би туди Бурбак чи ні. А таки треба було приїхати попіаритись...)))

avatar

Людмила Дудченко

11 листопада 2016 12:46

Хєрой)))))

avatar

1

11 листопада 2016 23:33