Бурбак не зрозумів за що Коваль отримує зарплату

Бурбак не зрозумів за що Коваль отримує зарплату

23.08.2012, 20:58

Прокуратура Чернівецької області відмовилася дати правову оцінку діям голови Чернівецької ОДА Михайла Папієва, який у робочий час займався агітацією за провладних кандидатів у народні депутати. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив керівник обласного виборчого штабу об’єднаної опозиції Максим Бурбак.

- Ми надіслали до прокуратури листа з проханням дати правову оцінку таким діям Михайла Папієва як посадової особи, - сказав М.Бурбак. - Але отримав відповідь про те, що прокуратура переправила листа до УМВС у Чернівецькій обалсті. Я не розумію, для чого тоді прокуратура? Хіба не вона має перевіряти дотритмання законності? Тобто перекладають з одного стола на інший, зволікають з відповіддю.
Керівник штабу опозиції також повідомив, що губернатор нині займається агітацією на Хотинському окрузі, де об’їжджає всі села.

Також опозиція отримала відповідь щодо роздачі на Калинівському ринку листівок, які містили недостовірну інформацію. На тих листівках було вказано, що екс-директор ринку Іван Ринжук є кандидатом від “Батьківщини” на окрузі №203.

З цього приводу опозиція звенулася до міліції. Отримали відповідь, що листівки роздавали невстановлені жінки, а місце друку невідоме. Хоча на ринку працює охорона і ведеться відеоспостереження.

- Сподіваюся, професіоналізму наших правоохоронців вистачить, аби знайти цих жінок, - зауважив М.Бурбак.

Джерело: molbuk.ua

1