Бурбак не вважає протокол про корупцію Сеничака пшиком

Бурбак не вважає протокол про корупцію Сеничака пшиком

02.04.2015, 21:00

Про це народний депутат України Максим Бурбак заявив сьогодні під час прес-конференції. Даний випадок він розглядає у контексті процесу очищення влади, як того вимагає громадянське суспільство. 

Нагадаємо, 30 березня співробітники столичного управління боротьби з організованою злочинністю провели перевірку в кабінеті начальника управління Державної фіскальної служби в Чернівецькій області Михайла Сеничака. Правоохоронці перевіряли факт неприпинення державним службовцем підприємницької діяльності на момент призначення на посаду.

"Якщо би я сказав вам, що перевірки не було, то це не правда. Приходили до мене чотири особи. І написали, цитую вам: "Потерпілі – прочерк, заподіяна матеріальна шкода – прочерк", - сказав Михайло Сеничак molbuk.ua. "При цьому був складений протокол про адміністративне корупційне правопорушення", - додав М. Сеничак. Водночас він повідомив, що припинив підприємницьку діяльність ще до того, як був призначений на державну посаду.

Водночас, Михайло Сеничак розкритикував роботу столичних правоохоронців. "Я думаю, що вони на дорогу витратили багато грошей, тож не рекомендую їм їздити у такі далекі відрядження. Думаю, що витратили купу робочого часу, отже в платників податків виникає логічне запитання про те, як використовуються їхні гроші, коли четверо людей їздять невідомо для чого", - заявив він.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Чи є хоч одне питання чи галузь в якій Бурбак був би не компетентний? В тому то і біда України. Як тільки людину обирають до Верховної ради чи призначають на посаду він просипається зранку вже з відповідними "знаннями".  Це стосується не тільки Бурбака.  Він не кращий але і не найгірший депутат. Є час навчитись було би бажання.

avatar

володимир

02 квітня 2015 19:40

Пане Сеничак! Перевірте декларацію Бурбака яку він оприлюднив перед виборами у 2012 році та проаналізуйте.   Кримінал для нього гарантовано.

avatar

Перевізник

03 квітня 2015 10:10

А Ви не вважаєте за біду мати таких депутатів , як Артьомка чи Гєна котрих взагалі не було чули, або Ванзуряка, якого не чули, не чули, і було всім добре, поки не розпочав говорити, вже як керівник ОДА.

Якщо памятаете, то Бурбак, ще будучи депутатом облради ,не відмовчувався, а давав причуханки регіоналам, будучи в опозиції.

Навпаки показує гарний приклад депутатам-вихідцям з Буковини.

avatar

Володимиру

03 квітня 2015 13:46