Бурбак не хоче в 'Буковину' через Онуфрика, бо не знає, як той тепер називає Папієва: шеф чи колега?

Бурбак не хоче в "Буковину" через Онуфрика, бо не знає, як той тепер називає Папієва: шеф чи колега?

17.12.2014, 23:55

Народний депутат України Максим Бурбак поснив, чому із застереженням ставиться до діяльності міжфракційного об'єднання "Буковина". Нардеп наполягає, що об'єднання було створено непрозоро. 

- Я не буду в одній депутатській групі з такими одіозними людьми, як Онуфрик, - сказав народний депутат України. -  Для Буковини вони вже все зробили. Напевно наступним кроком стане співголовування в об'єднанні Михайла Папієва, як великого євроінтегратора... Ми будемо працювати на своєму окрузі, а чим вони будуть займатися я не знаю. А воювати за посади, щоб на візитці було щось написано - це не мій стиль. 

Відповів депутат також на питання, як Богдан Онуфрик - колишній підлеглий екс-голови ЧОДА Папієва, з яким він до кінця залишався в одній команді,  тепер заперечує проти участі свого колишнього роботодавця в об'єднанні Буковина. Про те, що нібито всі учасники об'єднання проголосували проти запрошення до нього Михайла Папієва журналістам розповів інший нардеп Іван Рибак. 

 

1


КОМЕНТАРІ (5)

 Що в георгпалаці коли випивав і закачував тої неділоньки забув в артемки спитати як називає)))))) (видалено адміном) фарбована і (видалено адміном) ваш бурбак

avatar

паляц гєорґЬ

17 грудня 2014 22:48

А чому не запитати екс-міністра інфраструктури Бурбака, як він курував Держагенство по Євро-2012 на яке у цбому році пішло майже 2 млрд.гривень та яким до жлвтня керувала людина януковича.

avatar

Щурик

17 грудня 2014 23:05

Онуфрик це "недоразумение" в парламенті! Нувориш і сраколиз.

avatar

Революціонер

18 грудня 2014 08:23

Бути разом з регіоналом Федоряком в минулому скликанні в міжфракційному об'єднанні Буковина міг, а з Онуфриком не може. Бурбак він такий !

 

avatar

ккк

18 грудня 2014 13:51

Язиком тріпати не мішки таскати. Розкажи пане єкс міністр, що ти доброго зробив для українців будучи міністром???

Може це тобі потрібно очиститись відтих поборів які ти організував серед своїх бувших колег автомобілістів як пасажирщиків так і вантажних. Скільки брав за дозвіл до сусідів румунів? А як залізницю грабував із корешами із Коломиї? А як продав донецьку залізницю? ЧИ ти не читав преси? Не думай, що ти самий розумний, тут всі такі. До речі якщо Онуфрик та Папієв перевірять твої декларації, особливо за вкрадений тобою перший міліон то ще буде видно хто із вас повинен каятись і очищатись.  

avatar

Чернівчанин

19 грудня 2014 21:09