Бурбак навів приклад, як уряд виділив 3 млн грн на довгобуд  у селі Колінківці Хотинського району

Бурбак навів приклад, як уряд виділив 3 млн грн на довгобуд у селі Колінківці Хотинського району

30.12.2015, 21:48

Народний депутат України Максим Бурбак упродовж кількох днів проводив прийом громадян. 

- Два дні поспіль зустрічався з виборцями 204-го виборчого округу. Новодністровськ, Кельменці, Сокиряни, Колінківці - такі різні, а питання однакові, -  розповів народний депутат від 204 в/о Максим Бурбак (фракція "Народний фронт"). Об'єднання громад, їх бюджетна підтримка, податкові нововведення, спрощена система оподаткування тощо.

Вкотре пересвідчився в успіху урядової програми з надання субсидій. В черговий раз спростовував ліквідацію спрощеної системи оподаткування малого бізнесу, про що на численних ток-шоу кричали наші опоненти. Наводив приклади вдалих урядових реформ та змін на краще.

Наочний приклад - реконструкція приміщення колишньої школи-інтернату під дошкільний навчальний заклад на 150 місць у селі Колінківці Хотинського району. З 2008 року незмінний сільський голова намагався отримати допомогу від держави. Цього року урядом було виділено 3 млн. гривень на реконструкцію. Люди вітають початок ремонту довгобуду. В наступному році готові навіть співфінансувати закінчення робіт. Адже бюджетна децентралізація в цій громаді дала позитив - перевиконання бюджету на суму в 600 тис гривень.

Згадую прийняття бюджету на 2015 рік в минулому році з численними застереженнями в пленарному залі: "Громади не виживуть, їх кинули на призволяще..." Наступного року в Колінківцях планують збільшити надходження та продовжувати розбудову своєї громади.

В цілому настрій від зустрічей позитивний. Все в нас буде в країні добре. Я в цьому впевнений.

1


КОМЕНТАРІ (1)

  Все  буде  добре?  Можливо.  Коли  до  грошей   не  буде  мати   доступ  і   вплив  Пуршага ,  вся  банда  УКБ  ОДА,  Фіщук!  Всі  вони  не   в  змозі  використовувати  гроші,   що дає  держава.  За  2015  рік  не  використаними  повернулись  до бюджету  біля  100млн.гр.  ЦЕ  ЗЛОЧИН  перед   Буковиною!!!  і  що  важливо,    НАВМИСНИЙ!!!   Не  мали  розуму   використати,  віддали  би  лісівникам,  дорожникам,  лікарям,...  Але  де  там?  Нема  відкату -  нема  грошей,  хай  повертаються  в бюджет!   А  ЖУРНАЛЮГИ,  НАША  ТРЕТЯ  ВЛАДА-СПИТЬ!

avatar

Марьян

31 грудня 2015 06:54