Бурбак:  Навіщо 'Солідарність' висувала Фищука, щоб потім не голосувати за нього?

Бурбак: Навіщо "Солідарність" висувала Фищука, щоб потім не голосувати за нього?

04.12.2015, 15:26

Народний депутат України Максим Бурбак розповів про своє бачення роботи Чернівецької обласної ради.

Про це повідомляє кореспондент BukNews.

Зокрема, нардеп наразі не бачить, яка політична сила в обласній раді буде виконувати функції опозиції, що є вкрай важливим для її демократичної роботи. «Як це буде працювати, що всі разом будемо ходити?»

-          Мені цікава позиція фракції БПП «Солідарність», яка нараховує 15 депутатів, а за Фищука проголосували лише 14. Шість депутатів, які там є від «Народного Фронту», вони всі проголосували за нього. Водночас впевнений, що не всі ці 14 голосів за Фищука дала саме «Солідарність». Продали, не продали… Це є персональне бачення кожного депутата. Але я дуже хотів би зустрітися з депутатами цієї фракції і просто запитати: хлопці, коли ви були щирими, коли 15-ма голосами висували Фищука своїм кандидатом, чи коли так голосували за нього. І дали тільки 14 голосів. Навіщо було висувати, щоб потім не голосувати. Не розумію, чому це питання досі не розглянуте на фракції. Але це їхня внутрішня справа. Не хочу і не буду в це втручатися. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  За Фищука не проголосували зрадники, - нардеп

-          На жаль, дуже часто в історії України ми стикаємося з прикладами зради. І це мабуть, той випадок, коли також спрацювали зрадники тут. Це на їх совісті, на совісті тих, хто формував список, брав участь у виборчій кампанії, - додав народний депутат України Микола Федорук.  - Це людська слабкість. Така людська натура. Маємо до цього ставитися по-філософськи. 

 Жартівливий підсумок обговоренню серйозної теми підвів Максим Бурбак.

-          Зустрічаючись після голосування за голову Чернівецької обласної ради з деякими депутатами - в коридорах, у місті -  я нарахував щонайменше тридцять людей, які запевняли, що проголосували за Фищука. Підходили до мене і казали, що точно голосували за Фищука. Я точно голосував за Фищука! Таким я відповідав, вибачай, але ти вже тридцятий. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Треба  терміново  знімати  з  посади  Фіщука.  Він  зовсім  не  користується  повагою  громади  і  депутатів.  Сьогодні,  це  пусте  місце  в  ГДА.  І,  крім  Куліша,  там   від  влади  не  згодиться  ніхто. 

avatar

Бурбаку

04 грудня 2015 13:44