Бурбак нагадав, що кошти від митниці на ремонт доріг - не одноразова матеріальна допомога області, це - процес

Бурбак нагадав, що кошти від митниці на ремонт доріг - не одноразова матеріальна допомога області, це - процес

03.09.2016, 14:46

Виповнився рік з часу запровадження есперименту щодо фінансування ремонту доріг за понадпланові надходження доходів від діяльності митниці. 

Про це на своїй сторінці у ФБ написав народний депутат України Максим Бурбак. 

- Вже рік як працює експеримент щодо додаткового фінансування ремонту доріг за рахунок перевиконання надходжень до бюджету від діяльності митниці, - написав Максим Бурбак. -  Тоді парламент підтримав мої правки до законопроекту і Чернівецька область також отримала право участі у цьому процесі.

Це надало можливість додатково закумулювати в місцевому бюджеті близько 300 млн. гривень. Тобто за рік - додаткових 300 млн.! І завдання місцевих органів влади ефективно ці гроші витратити на ремонт доріг області та проконтролювати кожну копійку.

Підкреслю, що і експеремент і долучення до нього Чернівецької області повністю підтримав тодішній голова уряду Арсеній Яценюк .

Це - не одноразова матеріальна допомога області, це процес, який забезпечуватиме і стимулюватиме до якісних змін.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Не  варто  на  себе  тягнути  ковдру  з  нагородами.  Там  займалась  Оксана  Продан  і чуточку-Ваня  Рибак.   Хоча  треба зазначити,  що  їх  використання   на  себе  тягне  Пуршага.  Дорожників  ставлять  перед  фактом.   Та  не це,  сьогодні,  турбуе буковинців.  Вже  біля  п"яти  років   вони  хочуть  дізнатись - КУДИ  ПІШЛИ  І  ІДУТЬ  ДОРОЖНІ  ГРОШІ області  від  акцизів?  Це  сумми  добрячі,  від  250  до  350  млн.  щорічно!!! Дорожники   з  них  НЕ  ОТРИМУВАЛИ  ЖОДНОЇ  КОПІЙКИ.  Можна  зрозуміти Папіева,  це  вор,  що  був  при  владі.  Але  сьогодні!  Можновладці  з  чистими  руками,  Фіщук, Пуршага, Яценюк, Бурбак,...Куля  у  них  в лобі  за  народ!,  бездонні  рахунки  за  кордоном!   І  чогось  мовчать  недоношенні  Жижиян,  аферист  Кобевко,...  Навіть  Міністр  Омелян  зацікавився   цими  грошима!  "А  в  ответ -тишина..."

avatar

Тарас

03 вересня 2016 12:17

 Яким боком тут Бурбак? Де дороги коли він був міністром  та Папієва в порівнянні з бурбаком. Пацан  йому ще вчитись красти у нардепа бурбака треба

avatar

???????

03 вересня 2016 15:24

Лишний  раз  убеждаюсь,  что  Яценюк,  Бурбак,  Федорук, Фищук,...-подлые  ПРЕДАТЕЛИ  собственного  народа,  особенно  земляков!  Удрать  им  "на  историческую" - не  получится.   Трепещите!!!

avatar

НВ

04 вересня 2016 18:44