Бурбак  нагадав чоловіку нардепа Оксани Продан про кошти ЧНУ ім.Юрія Федьковича, які пропали десь глибоко у «Надрах» Фірташа

Бурбак нагадав чоловіку нардепа Оксани Продан про кошти ЧНУ ім.Юрія Федьковича, які пропали десь глибоко у «Надрах» Фірташа

02.02.2017, 23:37

Народний депутат України Максим Бурбак заступився Ощадбанк.

Про це він написав на своїй сторінці у ФБ

- Коли одна з ціпних мосьок Фірташа критикує Чернівецького міського голову Олексія Каспрука, за те, що кошти міста розміщені в державному Ощадбанку, який, на хвилиночку, є одним з найнадійніших банків України з гарантованим 100%-им поверненням депозитів за будь-яких перепитій та обставин, то дуже хочеться нагадати чоловіку нардепа Оксани Продан про кошти Чернівецького національного університету ім.Юрія Федьковича, які чи то пропали десь глибоко у «Надрах» Фірташа, чи то осіли в його кишенях. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шансів, що драмтеатр у Чернівцях отримає гроші Фірташа, дуже мало, - нардеп

Аваков готов задержать Фирташа по делу банка "Надра"

Адже проплата за навчання в другому семестрі 2014 – 2015 році майже 100 студентів- контрактників як денної, так і заочної форми через ПАТ КБ «Надра» на рахунок ЧНУ так і не надійшла.

Цікаво нагадати, що якраз під час «правління» ще одного "птєнца гнізда" Фірташівського - Михайлішина, левова доля зарплатних проектів бюджетників також були спрямовані у безодню під назвою «Надра» з усіма витікаючими наслідками. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Буковині бюджетникам наполегливо "рекомендують" переходити з банка Коломойського у банк Фірташа?

Просто, у деяких місцевих політиканчиків пам'ять настільки ж обмежена, як і їх політична вага. Але ж рукописи не горять. Далі буде ... - пообіцяв Максим Бурбак.

1