Бурбак нагадав, через що бригаду запроданців Нєдорозумєнія люди винесли з ратуші

Бурбак нагадав, через що бригаду запроданців Нєдорозумєнія люди винесли з ратуші

20.11.2017, 21:37

Народний депутат України Максим Бурбак прокоментував факти недружнього ставлення окремих депутатів до журналістів. 

- Пам'ятаю як в 2012 році захищали останній Чернівецький опозиційний канал ТВА від закриття. Тоді перепони чинили тіж самі регіонали Фірташа, які сьогодні об'єднались з Свободою, БЮТ, Самопоміччю та Нарконтролем. Хочу нагадати їм всім - тоді це закінчилось виносом бригади запроданців Нєдорозумєнія з Ратуші. Історія, гадаю, знов повторюється . Нічого їх не вчить!!!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Керівник ТВА - депутату-"свободівцю": "Пане Моклович, готуйтеся ходити до суду. Тим паче - це для вас звична справа"

 

ДОВІДКОВО:

Чернівецька обласна організація Незалежної медіа-профспілки України закликала керівників Нацполіції та прокуратури Чернівецької області взяти на особистий контроль справу щодо перешкоджання здійсненню професійної діяльності журналістів телеканалу ТВА депутатом Чернівецької міськради від фракції "Свобода" Назаром Мокловичем.

Про це йдеться у зверненні голови обласної організації НМПУ Миколи Кобилюка до начальника ГУ НП в області Сергія Пілігріма та прокурора Чернівецької області Олега Соболя, пише molbuk.ua

"Чернівецька обласна організація НМПУ засуджує всі спроби провокацій щодо журналістів та вважає дії депутата Назара Мокловича тиском на журналістів телеканалу "ТВА", а також перешкоджанням у здійсненні ними професійної діяльності. Ми вважаємо такі дії депутата неприпустимими і категорично засуджуємо їх", - йдеться у зверненні.

"Закликаємо прокурора Чернівецької області Олега Соболя та начальника ГУ НП в Чернівецькій області Сергія Пілігріма взяти вказану справу щодо перешкоджання журналістській діяльності під особистий контроль, а нашу заяву вважати офіційним зверненням. Закликаємо посадовців правоохоронних органів негайно відреагувати на нашу заяву", - зазначається у документі НМПУ.

1


КОМЕНТАРІ (1)

що не було кому з депутатів стати на захист дівчини проти якої цей жлоб зі свободи так попер. Треба пі@дити цю сволоту

avatar

атошник

20 листопада 2017 22:14