Бурбак: Не дозволимо олігархам грабувати Буковину! Будемо воювати до кінця, доки не звільнимо і не відновимо Україну!

Бурбак: Не дозволимо олігархам грабувати Буковину! Будемо воювати до кінця, доки не звільнимо і не відновимо Україну!

22.01.2015, 19:39

Народний депутат ВРУ Максим Бурбак також долучився до акції Ланцюг Єднання у Чернівцях. 

- Україна - єдина, соборна, унітарна держава, яку зараз агресор намагається розділити... Ми не дамо розділити нашу неньку Україну. Ми не дамо агресору топтати нашу землю. Ми будемо воювати до кінця, доки не звільнимо і не відновимо Україну у кордонах, які були до цього. Крим є, був і буде нашим! Донецьк, Луганськ - це українські території. Вони наші. Ми будемо за це воявати, - заявив політик у ході акції.

Джерело: vidido.ua

Максим Бурбак: «Не дозволимо олігархам грабувати Буковину!»

 Народний депутат України Максим Бурбак також поділився  з редакцією газети «Час»  планами своєї роботи: 

Цього тижня народний депутат працює у своєму окрузі на Бессарабії. Також активно впливає на соціально-політичні процеси на Буковині. З огляду на те, що у Чернівецькій області уже довгий час нема ні голови, ні його першого заступника, народний депутат змушений докласти багато зусиль, аби люди не відчували безголів’я.

 — Важливу для області та України проблему порушили податківці, — каже народний депутат України. – Вони виявили несплачених податків у «Чернівцігазі» на суму 37 млн. Олігарх з Відня захвилювався. А його адепти на місцях почали атаки на податківців та їхнього керівника Михайла Сеничака. Ставлю їх до відома: не вдасться вам обманювати і грабувати Україну! Ми захистимо податківців і наші державні інтереси. Бо правда — на нашому боці. Більше того, я вважаю, що Сеничак на сесії облради порушив дуже серйозну проблему газових мереж, які привласнило собі підприємство Дмитра Фірташа «Чернівцігаз».  Люди за свої кошти ці мережі встановлювали. Вони є власністю громад, а не олігарха. У Чернівцях ця проблема також актуальна. На початку панування регіоналів у міськраді другу гілку газогону ні з того, ні з сього «подарували» Фірташеві. Зараз будемо повертати місту.

 А якщо «Чернівцігаз» запропонує сприятливі умови для користування нею, то місто може з цією фірмою укласти угоди. Якщо інша фірма, навіть з іншої області, запропонує кращу вигоду, то будуть угоди з нею. І таким чином ми позбудемося газового диктату. А разом з цим можемо добитися здешевлення газу за рахунок газових мереж і його транспортування. Після того, як другу гілку міського газогону буде повернуто громаді, це стане добрим прикладом для наслідування у селах Буковини, де громада своїми силами і за свої кошти прокладала газові мережі, а Фірташ за безцінь їх привласнив.

 Отож газова проблема у Чернівцях має перспективу для позитивного вирішення на користь громади, а не олігарха.

 Далі Максим Бурбак вважає, що обласна рада мусить закласти кошти у бюджеті для вирішення проблеми трансляції місцевих телевізійних каналів на Бессарабії. Зокрема, у Сокирянському, Кельменецькому, Хотинському районах і у Новодністровську. Там необхідно встановити ретранслятор. В умовах ведення інформаційної війни в Україні ця проблема повинна бути вирішена негайно.

Джерело: chas.cv.ua

Графік проведення прийому громадян народним депутатом України Бурбаком М.Ю.

 26.01.2015 Понеділок

- 10.00 – 12.00 Чернівецька обласна рада, приміщення обласної ради

- 13.00 – 14.00 Герцаївський район, м. Герца, приміщення районної ради

- 15.00 – 16.00 Новоселицький район м. Новоселиця, приміщення районної ради

 

27.01.2015 Вівторок

- 10.00 – 10.30 участь у сесії Заставнівської районної ради

- 10.30 – 11.30 Заставнівська районна рада ( прийом виборців)

- 13.00 – 14.00 Вижницька районна ради, приміщення районної ради

 

28.01.2015 Середа

- 09.00 – 10.00 запис на телебаченні та радіо

- 11.00 – прес-конференція

- 13.30 – 14.30 Глибоцька районна рада, приміщення районної ради

 

30.01.2015 П’ятниця

- 09.00 – 10.00 м. Новодністровськ, приміщення міської ради

- 11.30 – 12.30 Кельменецька районна рада, м. Кельменці, приміщення районної ради

- 14.30 – 15.30 Хотинський район, м. Хотин, приміщення районної ради 

1


КОМЕНТАРІ (6)

ти (видалено адміном)(видалено адміном) чого ховаєшся і  не воюєш, а других з (видалено адміном) послав на смерть і каліцтва ????

 

ГАНЬБА (видалено адміном) Бурбаку!!!!!!!!

avatar

БУКОВИНЦІ

22 січня 2015 18:04

на фото позорники !

avatar

Міша

22 січня 2015 18:38

"ми будемо воювати до кінця"- А хто це МИ? Назовіть пане Кобевко всіх поіменно. Кидати на бойню Українців-патріотів це ви, журналісти і депутати, вмієте! А самі в цей час жируєте, і купуєте маєтки за кордоном! Може максим з кобевком завтра підуть у військомат? Може "бригада" неукраїнців, на чолі з петром вальцманом візьмуть в руки зброю? Панове! вас будуть судить дійсно патріоти України! Це вже скоро. 

avatar

Революціонер

22 січня 2015 20:01

ЯК ЖЕШ СОРОМНО ЗА ТАКИХ ДЕПУТАТІВ.  ВОНИ ПЛЮЮТЬ НА ЛЮДЕЙ, БУРБАК НІЦ НІЧОГО НЕ ЗРОБИВ.  НІ НА ОДНІЙ ПОСАДІ. ВІН НАВІТЬ НА ЛИСТКУ ВІД РУКИ НАПИСАВ, НЕ МІГ ЗАМОВИТИ ВЕЛИКИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПЛАКАТ, А НАПИСАВ І ВСЕ ХВАТИТЬ ЇМ.  ПРОПІАРИВСЯ І ВСЯ РОБОТА.  СОРОМНО.СОРОМНО.СОРОМНО!!!!    ЩО КОНКРЕТНО КРІМ НІКОМУ НЕПОТРІБНИХ ЗАЯВ ЗРОБИВ ВІН?????    НІЧОГО!!!!   ГНАТИ ЇХ!!!!!   ЛЮДИ ЧЕКАЮТЬ ДОПОМОГИ!!!!!!

avatar

стид

22 січня 2015 21:35

Бурбак, ти що нюхаєш? 

avatar

Fox

22 січня 2015 23:44

іди покамсь сцуко!!! Хоч за куплену на чуже ім'я навалантйорену доцею квартиру, мерзоти! пазкудники що ти що твоя доця!

avatar

Кобелку

23 січня 2015 08:52