Нардеп Бурбак хоче звіту і недовіри голові Чернівецької ОДА Папієву

Нардеп Бурбак хоче звіту і недовіри голові Чернівецької ОДА Папієву

16.04.2013, 20:38

Народний депутат України Максим Бурбак  залишив цей допис на своїй сторінці у ФБ, як коментар до новини про те, що "Запасний" міст на Буковині теж виявився аварійним.

"Буковинізм Папієва в дії. Цікаво, коли він буде оголошувати надзвичайний стан в області? Треба ж якось відволікти увагу від виборів в Новодністровську та в Чернівцях, від жахливих доріг, від невиплат зарплат, від корупціі в стінах ОДА, від самого дорогого житнього хліба, від тотального невдоволення мешканців краю діями влади та особисто " пакращеннями" губернатора Папієва. Показово, що його команда , як ті щурі, вже тікає з чернівецького титаніка під керуванням відомого моряка, якому вже й шпинат не допомагає. PS. Впевнений, що депутатам облради треба на наступній сесії нарешті заслухати його звіт про ситуацію, яка склалась в області, та внести питання недовіри голові Чернівецької ОДА Папієву М."

"Запасний" міст на Буковині теж виявився аварійним

Після закриття переправи через Дністер, вантажівки та автобуси рушили в об'їзд мостом у Заліщиках, але й він виявився в аварійному стані.

Рух мостом в селі Атаки, що з'єднує Чернівецьку та Хмельницьку області, обіцяють відновити до четверга, 18 квітня.

Щоправда, пускатимуть на нього лише легкові автомобілі, вантажівкам та автобусам і далі доведеться робити гак у понад 100 км, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Так великогабаритний транспорт їздить уже тиждень, відколи переправу визнали аварійною і закрили, адже там провалилася бетонна плита.

Як ремонтуватимуть міст і скільки на це потрібно коштів, експерти мають сказати до кінця тижня.

Окрім мосту в Атаках, фахівці обстежили й решту буковинських переправ. Зокрема, з'ясували, що міст у Заліщиках, яким нині рушили в об'їзд вантажівки та автобуси, теж аварійний.

"Міст в Заліщиках потребує ремонту, такі висновки комісії. Обсяг робіт, які ми також прораховували і які терміново необхідно виконати, становить 4,8 млн грн". - повідомив керівник Чернівецького облавтодору Ігор Гах.

Джерело фото і новини про міст: tsn.ua

Як повідомляють джерела Букінфо, традиційна щопонеділкова апаратна нарада у Папієва пройшла на високих тонах. Очільник ОДА, після повернення з Києва, був роздратований і пригадав чиновникам усі їхні «гріхи».

Найбільше дісталося чиновникам за ситуацію в області з ремонтом доріг і, особливо, за свіжу проблему із стратегічним мостом в Атаках, що зв’язує Буковину з Хмельниччиною. За це особливо дісталося начальнику служби автодоріг Ігорю Гаху, який так і не оговтався від прочунаха аж до зустрічі із журналістами.

Дісталося від крайового намісника і заступникові Василеві Бурлаці і за дороги, і за мости.

На завершення своєї критичної промови Папієв вирішив бути радикальним: «Може хто стомився і не може, чи не хоче працювати? Прошу підняти руки».

У відповідь Папієв побачив підняту руку начальника Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства Ігоря Чебана та, що було абсолютною несподіванкою для крайового намісника, руку свого першого заступника Георгія Галиця.

Сам Галиць підтвердив виданню, що розмова була і, що він таки підняв руку, однак коментувати ситуацію відмовився. «Є моменти у стосунках…, але я поки нічого не коментую», – сказав він.

1


КОМЕНТАРІ (2)

avatar

Roman Ipatov

16 квітня 2013 15:52

При тотальній недовірі до Папієва вибори в націоналістичному районі виграє з розгромним результатом представник регіоналів. Чи нне видає Бурбучок бажане за дійсне?

avatar

прихильник бурундучків

16 квітня 2013 16:21