Бурбак і Каспрук висловили щирі співчуття у зв’язку із смертю Любомира Гузара

Бурбак і Каспрук висловили щирі співчуття у зв’язку із смертю Любомира Гузара

01.06.2017, 10:49

Це величезна втрата. Важко і дуже сумно. Нехай його мудрість і любов будуть дороговказом для нас і багатьох наступних поколінь.

Maksym Burbak

Від імені багатоконфесійної громади Чернівців висловлюю щирі співчуття у зв’язку із смертю Верховного Архієпископа Української греко-католицької церкви, Блаженнішого Любомира Гузара.

Від нас пішла Людина надзвичайної сили духа, мудрості, доброти та любові, відданості Україні. Будемо вірними його духовним настановам, цінуватимемо кожну золоту крупицю його безмежної мудрості. Вічна пам’ять.

"Кожний з нас, прокинувшись вранці, нехай запитає себе: що я сьогодні зроблю, щоби країна розвивалась? Увечері, вкладаючись до сну, нехай запитає: що я сьогодні зробив, щоб будувати нову Україну? Я не знаю, що кожний має конкретно робити, але я собі уявляю так: політик хай чесно послужить народові, вчитель – виховує нове покоління, віддане своїй ідентичності, господар – обробляє землю, щоб вона дала плід. Нема обмежень. Нехай кожний робить те, до чого він в даний момент покликаний. Нехай найменше з того."

Олексій Каспрук

ДОВІДКОВО:

31 травня 2017 року, о 18:30, на 85-му році життя після важкої недуги відійшов до вічності Блаженніший Любомир (Гузар), Архиєпископ-емерит УГКЦ.

На фото: (с) Блаженнійший Любомир Гузар.

1