Ближчим часом з чернівецького аеропорту літатимуть AIRBUS  з вітчизняними пасажирами: Бурбак залучив ще 100 млн грн

Ближчим часом з чернівецького аеропорту літатимуть AIRBUS з вітчизняними пасажирами: Бурбак залучив ще 100 млн грн

06.09.2017, 23:04

Кабинет министров Украины согласовал направление 800 млн грн средств на реконструкцию в трех украинских аэропортах. Соответствующее постановление правительство приняло на заседании 6 сентября.

Согласно постановлению "О внесении изменений в постановления Кабинета министров Украины от 24 февраля 2016 года № 126 и от 22 сентября 2016 года № 714", указанные средства определены Государственной целевой программой развития аэропортов на период до 2023 года и перераспределяются в ее пределах.

Документ передбачає на проектування, реконструкцію та будівництво аеродромного комплексу Одеського аеропорту в поточному році в рамках програми 500 млн грн, на реконструкцію аеродрому Чернівецького аеропорту - 100 млн грн, Вінницького - 200 млн грн.

Одеський аеропорт в наступному році згідно з програмою повинен отримати ще 1,17 млрд грн на реконструкцію.

Спільними зусиллями відроджуємо мережу регіональних аеропортів в Україні. Дякую коаліційному Уряду за підтримку Чернівецького аеропорту. Не завдяки підтримці місцевих депутатів, а всупереч нашому льотовищу бути. Я вам гарантую - AIRBUS ближчим часом полетить з нашого аеропорту з нашими пасажирами. Запроданці лають, а ми все одно з'єднаємо Європейське місто з Європою !!! - пообіцяв народний депутат України Максим Бурбак

1


КОМЕНТАРІ (1)

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

Синька

07 вересня 2017 10:12