Бурбак - 29-м нешановним запроданцям: вся ваша робота слугуватиме лише одній меті - захист інтересів групи Фірташа

Бурбак - 29-м нешановним запроданцям: вся ваша робота слугуватиме лише одній меті - захист інтересів групи Фірташа

09.08.2018, 16:11

Таким чином народний депутат України Максим Бурбак відреагував на інформацію про затримання у Києві екс-заступника Юрія Борісова при спробі дати прокурору хабар 200 тисяч доларів. 

- Нешановним 29-м запроданцям Чернівецької міськради читати дуже уважно. Вся ваша робота за подачки та обіцянки-цяцянки місцевого Наполеончика слугуватиме лише одній меті - захист інтересів групи Фірташа. І за все треба буде відповідати, - прокоментував повідомлення Максим Бурбак

Колишнього першого заступника голови правління ПАТ "Укргазвидобування" Олексія Тамразова затримали під час спроби дати прокурору 200 тисяч доларів хабара.

Про це повідомив генпрокурор Юрій Луценко у Facebook.

"Після заяви про пропонування хабара і отримання доказів затримано колишнього першого заступника голови правління ПАТ "Укргазвидобування" Тамразова при спробі дати неправомірну вигоду в розмірі 200 тисяч доларів прокурору ГПУ", - написав він.

За словами Луценка, Тамразов хотів, щоб прокурор посприяв у знятті арешту з майна у кримінальному провадженні, пов'язаному діяльністю злочинної організації екс-президента Віктора Януковича.



Як відомо, Олексій Тамразов - колишній чиновник ПАТ "Укргазвидобування". Він був заступником керівника компанії Юрія Борісова - людини, близької до сім’ї народного депутата Оксани Продан та секретар Чернівецької міськради Василя Продана. Раніше Оксана Продан заявила, що Борісов є її кумом. Згодом з’ясувалося, що екс-керівник Укргазвидобування прописаний у квартирі нардепа у Чернівцях на вулиці Небесної сотні.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Бурбак - чмо і хамло...

avatar

Юрій

09 серпня 2018 18:25

правильно бурбак-ЧМО ...

avatar

Харімова

10 серпня 2018 01:33

По-моему-типичный лузер-неудачник Временщик.

avatar

10 серпня 2018 16:27