Бульбашка фейкової «Василівської ОТГ», надута Козаком, луснула: і Фищук з Бескупським не допомогли (+документи)

Бульбашка фейкової «Василівської ОТГ», надута Козаком, луснула: і Фищук з Бескупським не допомогли (+документи)

01.08.2018, 16:59

Проекти рішення про створення так званої «Василівської ОТГ» не відповідають Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» - офіційна позиція ОДА. Історія фейкової «громади» завершена! Так луснула ще одна булька масштабу Сокирянського району!

Звертаюсь до сільських голів та активістів Сокирянського району, які свято вірять у темники Василя Козака. Скільки ще раз ви будете йти хибним незаконним шляхом, яким вас направляє цей керманич? Багато разів я вам говорив: «Є норми діючого законодавства та методологія створення об’єднаних територіальних громад, які порушувати ніхто не дасть!». Скільки ще разів ви будете мовчки погоджуватись щоб вас, сільських голів, використовували задля покриття земельних афер? Попри повне заступництво з боку голови Чернівецької ОДА та бездіяльність голови Сокирянської РДА Петра Бескупського, незаконні дії на Сокирянщині не пройдуть і реформу не дискредитують. Dura lex,sed lex. Василю Васильовичу, вам перекласти? - прокоментував документ народний депутат України Максим Бурбак. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Бурбаче, саме ви довели владу в Україні до ручки. ЇЇ попросту нема, а тому в Україні, хто що хоче, те і робить. Бурбак тікай в Англію, але забирай з собою НФ і Яйценюка...

avatar

Юрій

01 серпня 2018 17:24

то Вашківцях і шишківці по закону а Василівці ні.  Ти ДЕБІЛ і скоро за все відповіси 

avatar

Або дебіла депутата

01 серпня 2018 21:38