Буковинців закликали висловити 1 березня солідарну підтримку Надії Савченко

Буковинців закликали висловити 1 березня солідарну підтримку Надії Савченко

26.02.2015, 13:17

Всіх громадян України та світу закликають першого березня провести акцію на підтримку народного депутата, члена ПАРЄ Надії Савченко та спільну молитву за Україну, за мир, за Надію.

 Всі конфесі  України просять провести 1 березня у своїх церквах спільну молитву за здоров’я і життя Надії.

Про це йдеться у листі Надії, який оприлюднив у Twitter адвокат Марк Фейгін.
 
«Несказанно дякую вам за все, за всю підтримку, боротьбу, яку ви за мене ведете», - зазначила вона.
 
Надія Савченко наголосила, що не задаватиметься, адже бореться «не тільки за себе, але й проти системи, яка калічить і вбиває тільки тих, хто її боїться…»
 
«Українці вже показали світові приклад Революції Гідності і як боротися зі злочинною владою. А зараз мені та й усій Україні доводиться боротися ще й з безчинною владою сусіда!» - зазначила українська льотчиця.

 Активісти звертаються до міжнародних організацій «Лікарі без кордонів» та «Червоний хрест» з проханням докласти максимум зусиль для забезпечення допуску до Надії Савченко незалежних лікарів та надання їй невідкладної якісної медичної допомоги.

 25 лютого йде вже 75-й день голодування української льотчиці. Шість днів тому вона відмовилась від будь-якої медикаментозної підтримки і зараз рахунок її життя йде на дні і години. Тим часом московський суд продовжив арешт Надії, а вона вчергове заявила, що не збирається припиняти голодування.

 24 лютого було оприлюднено «Список Савченко» - перелік із 35 осіб, безпосередньо причетних до викрадення, вивезення на територію Росії, незаконного утримання, фабрикацію доказів та справи проти Надії Савченко. Його очолив Володимир Путін.

 У першій п’ятірці знаходяться керівники ФСБ, адміністрації президента Росії та Слідчого комітету. У переліку також є лідер бандугрупування «ЛНР» Ігор Плотницький, який організував викрадення льотчиці і доправлення її на територію Росії. До цього списку буде додане прізвище московського судді, який санкціонував подальше утримання Надії Савченко під вартою.

Ці люди повинні бути притягнуті до кримінальної відповідальності міжнародної юстиції. Проти них мають бути застосовані якнайжорсткіші персональні санкції.

1


КОМЕНТАРІ (1)

сектантка жулька ПНХ!

avatar

ЧНУ

26 лютого 2015 11:59