На Новий рік і Різдво буковинців можуть залишитися без світла

На Новий рік і Різдво буковинців можуть залишитися без світла

22.12.2014, 22:17

Не від обласних енергетиків залежать аварійні відключення світла, запевняє очільник "Чернівціобленерго" Олексій Шекета. Все це робота тих, хто зверху вирішує, як і на чому заощаджувати у складний для країни час. Вважає, серед них мало практиків. Замість залагодити проблему - накручують. Шекета навіть не впевнений, що у новорічну ніч та під час різдвяних свят світло буде у всіх домівках. 

- Я можу дати заборону на відключення, але тоді відключать з Києва. Відключать в усій області. Тому тут ми, як між молотом і накувальнею, - зазначив Олексій Шекета, голова правління ПАТ ЕК "Чернівціобленерго".

Не можна відключати підприємства, каже Шекета, бо вони приносять державі гроші. А ось люди, впевнений, готові терпіти, лиш би результат від того був.

Роботою місцевих енергетиків Шекета задоволений. Цьогоріч кращі з них отримали додатково по дві, а то й три зарплатні. Втім, від святкувань професійного дня відмовились. Ці кошти пожертвують дітям учасників бойових дій. Головний крайовий енергетик впевнений, що всі випробування Україна таки пройде. А аварійні відключення світла - не найгірше з них. Цей час, вважає, можна провести з користю. Сам Шекета, поки нема світла, читає електронну книгу. Та пропонує альтернативу цьому, що підійде майже кожному.

- Закоханим світло не потрібне. Хай тоді світяться свічки, святкові свічки. Хай буде шампанське. І хай відключення цієї електричної енергії сприяють духовному розвитку, - підкреслив О. Шекета.

Того ж енергетикам бажають чернівчани. Головне, кажуть, здоров'я, а світло мусить бути. 

Джерело: http://www.tva.ua/show/news?id=461618

1


КОМЕНТАРІ (3)

(видалено адміном)! ви (видалено адміном) навіть уявити собі ще не можете що з вами зроблять "закохані" люди від молодого до старого ,якщо вимкнете світло а це означає тепло.... на свято

 

поексперементуйте (видалено адміном)!

avatar

буковинці

22 грудня 2014 21:46

Ото нахрін ваші революції гребані, коли взяли владу, то керуйте як належить, а не займайтесь пропогандою і зубожінням людей! Майдауни гребані!!! Якщо київ дасть команду, то післати треба київ на..й! Неможуть, не вміють, то нехай ідуть геть!!!

avatar

Революціонер

22 грудня 2014 22:15

Причому чим швидше, тим краще!

avatar

Чернівчанин до революціонера

22 грудня 2014 22:19