Буковинців безкоштовно обстежуватимуть на меланому

Буковинців безкоштовно обстежуватимуть на меланому

19.04.2018, 16:37

У нагоди Всесвітнього Дня боротьби з меланомою та у рамках Всесвітньої програми «Євромеланома», учасниками якої є понад 20 європейських країн, в області відбудеться безкоштовне обстеження на меланому для всіх охочих буковинців.

За підтримки Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА та спільно з фахівцями кафедрами дерматовенерології, онкології та радіології Вищого державного начального закладу України «Буковинський державний медичний університет», лікарів обласних шкірно-венерологічного та онкологічного диспансерів, лікарів-дерматовенерологів й онкологів лікувально-профілактичних закладів міста та області діагностично-консультаційні заходи будуть організовані у два етапи протягом 20-21 квітня.

Зокрема:

- 20 квітня безкоштовне дерматоскопічне обстеження населення будуть проводити в КМУ «Чернівецький обласний шкірно-венерологічний диспансер» у кабінетах № 10 та № 12 (за адресою: м. Чернівці, вул. Раймунда-Фрідріха Кайндля, 9 (колишня Челюскінців), з 9.00 до 18.00.

- 21 квітня безкоштовне дерматоскопічне обстеження населення проводитимуть на Соборній площі у Чернівцях з 11.00 до 15.00.

 Запрошуємо представників ЗМІ.

1