Буковинцям пропонують подарувати коханим дерево в лісі

Буковинцям пропонують подарувати коханим дерево в лісі

23.12.2015, 10:52

Всесвітній фонд природи WWF в Україні підготував незвичний подарунок для українців до новорічних свят. Зробивши доброчинний внесок, людина отримує сертифікат на ім’я коханої людини, що засвідчує висаджене на її честь дерево. Весною співробітники WWF закуплять саджанці дерев та висадять їх разом з волонтерами на просторах України.

 «Наближаються такі улюблені українцями новорічні свята, а Ви ще не визначилися з подарунком для Ваших рідних та близьких? І хочеться щось оригінальне, світле, емоційне! Щоб сподобалося та запам’яталося! Ми підготували для Вас саме такий подарунок. Подаруйте коханим живе дерево в природі! Знаєте, як раніше зірку на небі дарували? Тільки дерево буде рости не в далекому кутку Галактики, а в нашій рідній країні», - коментує Катерина Куракіна, менеджер зі зв’язків з громадськістю WWF в Україні.

 Необхідно зробити доброчинний внесок від 150 гривень, за який співробітники та волонтери Всесвітнього фонду природи в Україні посадять дерево в парку, заповіднику чи місті. Доброчинець отримаєте сертифікат на ім’я коханої людини, що засвідчуватиме висаджене на її честь дерево. Сертифікат може бути електронним чи друкованим на переробленому папері, щоб не шкодити деревам.

 Весною, коли природа прокинеться, буде висаджено стільки дерев, скільки надійшло внесків. Місце, час та породи дерев будуть визначені ближче до події з урахуванням всіх природоохоронних критеріїв.

 Щоб отримати сертифікат необхідно на сторінці проекту GreenHouse на Спільнокошті (https://biggggidea.com/project/greenhouse/) обрати відповідний подарунок, зробити внесок від 150 гривень та залишити свій мейл, за яким протягом одного-двох днів з доброчинцем зв’яжуться організатори та узгодять деталі отримання сертифікату. Надлишок грошей, що залишиться після висадки дерев, піде на інший гарний соціальний проект – побудову інтерактивного центру екологічної освіти для всіх українців.

 За детальнішою інформацією звертайтеся:

Катерина Куракіна,

Менеджер зі зв’язків з громадськістю WWF в Україні,

E-mail: [email protected]

Моб.: 095 28 99 822

wwf.panda.org/ukraine 

 Більше інформації:

Подарувати дерево (оберіть знизу сторінки проекту необхідний подарунок) https://biggggidea.com/project/greenhouse/

 Як святкувати Новий Рік дружньо до природи

http://wwf.panda.org/uk/campaigns/green_new_year/

 Новорічний відео конкурс від WWF в Україні

http://wwf.panda.org/uk/?257618/NY-videocontest

 Більше про WWF:

Всесвітній фонд природи (WWF) – це одна з найбільших та найповажніших незалежних природоохоронних організацій, представництва якої діють більш ніж у 100 країнах за підтримки майже 5 мільйонів людей по всьому світу. Місія Всесвітнього фонду природи – зупинити деградацію природного середовища планети та побудувати майбутнє, в якому людство житиме у гармонії з природою, шляхом збереження біологічного різноманіття світу, сталого використання природних ресурсів та скорочення забруднення і марнотратного споживання.

1