Буковинця побили просто на вулиці через дописи в соціальних мережах

Буковинця побили просто на вулиці через дописи в соціальних мережах

03.08.2021, 10:02

Інцидент стався ввечері 2 серпня на одній із вулиць обласного центру. Зі слів заявника, невідомі чоловіки побили його, ймовірно, через дописи в соціальних мережах. Лікарі діагностували у потерпілого легкі тілесні ушкодження. За вказаним фактом співробітники поліції розпочали кримінальне провадження.

 Повідомлення про бійку на одній із вулиць Чернівців надійшло до поліції від перехожих. Реагуючи на звернення, слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції опитала потерпілого та очевидців події.

 Спілкуючись із правоохоронцями, 37-річний житель Чернівецької області розповів, що двоє невідомих побили його та втекли в невідомому напрямку. Лікарі діагностували у чоловіка забій м’яких тканин обличчя, що є легким тілесним ушкодженням.

 Поліцейські внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють особи порушників і всі обставини інциденту.

 
Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області
 
Фото: Чернівецький промінь
1