Буковинця Москаля на Луганщині змінила буковинка Єлизавета Пушко-Цибуляк

Буковинця Москаля на Луганщині змінила буковинка Єлизавета Пушко-Цибуляк

25.09.2015, 12:25

Кабмін затвердив на цю посаду Єлизавету Пушко-Цибуляк

 Кабінет міністрів затвердив кандидатуру Єлизавети Пушко-Цибуляк на посаду першого заступника голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації. Про це губернатор Луганщини Георгій Тука повідомив в інтерв'ю Фокусу.

 Єлизавета Пушко-Цибуляк з березня 2015 року працює в Міністерстві аграрної політики і продовольства. До цього - з червня 2014 року вона обіймала посаду директора департаменту фінансів Чернівецької облдержадміністрації.

 У різний час вона працювала на керівних посадах в Головному контрольно-ревізійному управлінні України, Рахунковій палаті України, була керівником групи радників представництва президента України в Криму, заступником голови Чернівецької ОДА, начальником Держспоживінспекції в Севастополі, начальником відділу внутрішнього аудиту Ялтинської міськради.

 Народилася 2 жовтня 1965 року на Буковині. Отримала вищу економічну освіту в Чернівецькому держуніверситеті і ступінь магістра держуправління в Українській академії державного управління при президентові України.

 Нагадаємо, 22 липня президент України Петро Порошенко призначив громадського волонтера Георгія Тука головою Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

1