Буковинці зможуть написати листа Порошенку з оцінкою місцевої влади

Буковинці зможуть написати листа Порошенку з оцінкою місцевої влади

04.03.2019, 17:01

Про це повідомив в.о.голови Чернівецької ОДА Михайло Павлюк. Посадовець повідомив, що буковинці зможуть ознайомитись із перспективним планом розвитку Чернівецької області. Їм також роздадуть конверти зі зворотньою адресою голови  Ради регіонального розвитку Петру Порошенку. 

В перспективному плані розвитку області на наступні три роки закладено понад 600 проектів

- Сьогодні понад 1400 волонтерів підуть до будинків буковинців, щоб презентувати план розвитку області на найближчі три роки. Це 696 проектів у різних галузях. Найбільше стосуються освіти, будівництва та реконструкції навчальних закладів, - розповів журналістам  в.о. Голови Чернівецької ОДА Михайло Павлюк.

- Це не кабінетний документ, це не фікція, це не абстракція... Це - 696 спільних проектів, які по території Чернівецької області ми маємо можливість побачити. Це є максимально точна карта планів розвитку Чернівецької області на 2019-2021 роки - з тим, щоб показати, які важливі інфраструктурні проекти в освіті, охороні здоров’я, соціальному захисті, спорті і дорожному господарстві ми плануємо збудувати протягом найближчих трьох років, - повідомив Михайло Павлюк.

Крім того, волонтери вручатимуть конверт зі зворотньою адресою та анкетою, у якій кожен мешканець області зможе оцінити діяльність місцевої влади. Перспективні плани розвитку на 2019 - 2021 роки розробили за дорученням Президента України в усіх областях країни.

- Проекти у перспективному плані розроблені та обговорені знизу. Це спільна робота кожного села, містечка, району, територіальної громади. Маючи чіткий план того, як буде розбудовуватися та розвиватися територія, можна очікувати на гарні результати, - зазначив чиновник.

За словами Павлюка, цей пакет матеріалів виготовлено без використання грошей з бюджету, і є ініціативою президента Петра Порошенка і громадської організації "Солідарність".



На запитання кореспондента molbuk.ua, що символізує на цій брошурі портрет народного депутата "БПП" Івана Рибака, Павлюк відповів:

Павлюк у приміщенні ОДА презентував брошуру про розвиток регіону із зображенням нардепа Рибака – фото

"Тут ми маємо обличчя народного депутата, який допомагав у організації збору цих матеріалів. Власне, як депутат-мажоритарник долучився до напрацювання всіх пропозицій у цьому перспективному плані".

Павлюк у приміщенні ОДА презентував брошуру про розвиток регіону із зображенням нардепа Рибака – фото

Він додав, що і інші нардепи долучилися до співфінансування об’єктів соціально-економічного розвитку. А на запитання журналіста "Чи не варто було розмістити фотографії усіх чотирьох нардепів-мажоритарників?", Михайло Павлюк дав відповідь:

"Розумієте, це рішення, і весь друк, який був - забезпечував Київ. І якщо було таке рішення, то воно, мабуть, було продиктоване певними обставинами".

Водночас посадовець категорично заперечив, що ця акція має агітаційний характер під час нинішньої виборчої кампанії. 

Частково використано матеріали АСС та molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

Ну це вже не просто обіцянки-цяцянки, це просто дурдом...

avatar

04 березня 2019 17:43

Чи не запізно спохватились панове місцеві БППшники? Ваш Порошенко вирішив нагадати про себе в Чернівецькій області,  яку віддав під повний контроль НарФронту заради збереження коаліції у ВР? І чим ті віддячили, Яценюк і Бурбак на своєму сходняку навіть не заїкнулись що на виборах підтримають його.

avatar

Гкуліш

04 березня 2019 22:05

А що є смисл підтримувати? Він і сам, розтринькавши країну наліво і направо, скупивши чинуш високими зарплатами, пре як танк! І нищить всіх підряд його корумпована система!

avatar

Антон

04 березня 2019 22:44