Буковинці писали листи підтримки Надії Савченко

Буковинці писали листи підтримки Надії Савченко

07.10.2014, 19:08

Чернівецька обласна молодіжна організація "Батьківщина молода" зорганізувала акцію на підтримку українській льотчиці Надії Савченко, яка перебуває в російському полоні. Викрадена російськими військовиками з української території, Надія стала політв’язнем у РФ.

Нині, коли Надію етапували з воронезького СІЗО до Москви для проведення примусової психіатричної експертизи, ця мужня жінка особливо потребує підтримки, повідомляє прес-служба обласної організації ВО "Батьківщина".

Буковинська "Батьківщина молода" ініціювала акцію з написання листів та створення малюнків для Надії Савченко в області. До справи долучилися школярі міських шкіл та вихованці обласних дитсадків, які передавали свої побажання Героїні якнайшвидшого визволення.

А вихідними днями, з метою долучення більшої кількості небадужих до написанная листів "Батьківщина молода" вийшла на площі міста Чернівці з акцією: "Лист надії для Надії"

Активними учасниками акції стали наймолодші українці, які своїми малюнками висвітлили найкращі побажання для Надії та віру у її швидке повернення. Також до акції долучилась молодь та пенсіонери, які захоплювалися мужністю і героїзмом української льотчиці і висловили свою підтримку щодо застосування усіх дипломатичних та юридичних способів її визволення. Зокрема, реєстрація Надії Савченко першим номером у списку партії ВО "Батьківщина" до Верховної ради та намір забезпечити її входження до складу майбутньої української делегації в ПАРЄ дають реальні сподівання на її визволення.

Буковинською "Батьківщиною молодою" було зібрано для Надії Савченко понад сотню листів і малюнків, готових до відправлення у Воронезьке СІЗО.

1