Буковинці просять депутатів бути чесними і слухати народ

Буковинці просять депутатів бути чесними і слухати народ

19.03.2012, 18:15

У неділю у Чернівцях стартувала акція «Порадь депутату щодо виборчого законодавства». Ініціативу проведення такого заходу проявила коаліція «ДЗВІН» (об’єднання громадських організацій та активних виборців).

 Перший етап проекту було проведено біля ринку «Центральний». З технічних причин проведення акції біля КП МТК «Калинівський ринок»(як повідомлялось раніше) не було можливим.

Чернівчани охоче приймали участь у заході та давали поради депутатам стосовно виборчих ініціатив. Близько 150 краян взяли участь в акції.

Наталія Станіславівна, учасниця проекту: «Молодці! Багато хто з мешканців міста мало, що знають про майбутні вибори та про новий виборчий закон. Ми повинні, як мінімум орієнтуватись в цьому, щоб нас знову не надурили».

Що стосується побажань: «Думки самі різні, - зазначає Лясковський Ігор, волонтер проекту, - дехто радить депутатам бути чесними та слухати громаду, а деяким людям важко щось порадити законотворцям, зсилаючись на непоінформованість. Тому, крім опитування населення, вручали учасникам акції брошуру з інформацією, про те, що потрібно знати виборцю на виборах до Верховної Ради.

Нагадаємо, дана акція буде проводитись в нашому місті ще неодноразово! Закликаємо! Проявляйте ініціативу: пропозиції, щодо змін до законодавства, будуть запропоновані до розгляду депутатам Верховної Ради.