Слідом  за Петром Порошенком,  бізнес, будинки й квартири в Криму втратили буковинці Олексій Бурбак, Володимир Куліш та Віктор Павлюк?

Слідом за Петром Порошенком, бізнес, будинки й квартири в Криму втратили буковинці Олексій Бурбак, Володимир Куліш та Віктор Павлюк?

13.05.2015, 19:52

Про це повідомляє сайт www.chas.cv.ua.  

"Після анексії Криму Росією першими кроками нової влади був грабунок підприємств, банків і організацій нашої Держави. Все українське добро за лічені дні перейшло до рук окупантів.

Потім взялися за майно і нерухомість українців. Всі землі, будинки, офіси, готелі, пансіонати відібрано і передано тим, хто перейшов на бік ворога.

Першими під грабунок потрапили буковинці. Їхній земляк, екс-міністр оборони за Януковича Павло Лебедєв видав загарбникам інформацію про те, де чия власність є на півострові.

Найкраще він знав про власність своїх земляків і колишніх колег. Тож вони втратили все, що було нажито за роки виснажливої праці на благо Батьківщини.

Таким чином втратив бізнес у Криму Олексій Бурбак, брат народного депутата Максима Бурбака. Його навіть оголосили персоною нон-грата у Криму та в Росії. Втратили нерухомість (будинки, квартири) й наші земляки Володимир Куліш та Віктор Павлюк, котрі раніше працювали у Криму на різних державних посадах.

До речі, на Буковині досі діють російські банки, підприємства і Чернівецьке обленерго – власність українофоба, депутата Держдуми Росії Бабакова. Бо ми – толерантні?.. А вони — ні".

ДОВІДКОВО:

У Севастополі конфіскували завод Порошенка. Постанову про "націоналізацію" низки заводів підписав т. з. "губернатор Севастополя". "Уряд" Севастополя конфіскував 13 підприємств міста, в числі яких Севастопольський морський завод ("Севморзавод"). На сайті "уряду Севастополя" пишуть, що постанову підписав "губернатор Севастополя, голова уряду міста" Сергей Меняйло. У "документі" говориться, що всі ці підприємства мають важливе стратегічне значення для економіки Севастополя. Передача їх у державну власність здійснюється "з метою відновлення соціальної справедливості, забезпечення безпеки, безперебійного функціонування". "Севморзавод" займається кораблебудуванням і ремонтом суден. Завод розташований на двох виробничих майданчиках загальною площею 53 га. За даними з відкритих джерел, завод належить президентові України Петру Порошенко.

 "Відтоді, як Росія захопила півострів, за оцінками власників і юристів, у власників відібрали нерухомості та іншого майна на суму понад 1 млрд доларів США. Сюди входять банки, готелі, верфі, ферми, заправні станції, хлібозавод, молокозавод і навіть приміщення Ялтинської кіностудії", - пише NYT. "Міністерство юстиції України повідомило, що майже 4 тис українських підприємств і організацій втратили власність в Криму", - пише видання. За словами власників, конфіскація майна в таких обсягах відбувається вперше з часів соціалістичної революції 1917 року. Багато хто подає позови до суду, але мало хто вірить в успіх. 
1


КОМЕНТАРІ (1)

Цікаве посилання про Павла Лебедева,  який здав своїх земляків http://sevnews.info/rus/view-news/Gubernator-Sevastopolya-i-eks-ministr-oborony-Ukrainy-Pavel-Lebedev-druzhba-na-vek/18677

 

avatar

Дон Педро Чупакабро

13 травня 2015 20:26