Буковинці Фищук, Федоряк і Семенюк не підтримали люстрацію в першому читанні

Буковинці Фищук, Федоряк і Семенюк не підтримали люстрацію в першому читанні

13.08.2014, 20:27

Семеро народних депутатів-уродженців Буковини не голосували або були відсутніми під час голосування за внесення до порядку денного у вівторок законопроекту "Про очищення влади", який передбачає люстрацію держслужбовців та посадових осіб.

Такі висновки можна зробити з результатів поіменного голосування за внесення цього законопроекту до порядку денного, який оприлюднений на сайті ВРУ, пише molbuk.ua

Зокрема, результати голосування депутатів-буковинців виглядають так:

Ян Табачник – не голосував

Іван Мирний – відсутній

Артем Семенюк – не голосував

Геннадій Федоряк – не голосував

Олександр Фищук – не голосував

Микола Федорук – За

Геннадій Москаль – За

Юрій Стець – За

Андрій Пишний – не голосував

Іван Попеску – відсутній

Оксана Продан – За

Марія Матіос – За

Разом з тим, за включення до порядку денного проекту Закону про внесення змін до статті 9 Закону України "Про вибори народних депутатів України" (щодо уточнення права бути обраним), який передбачає неможливість висунення кандидатом і обрання народним депутатом громадян, які вже були депутатами Верховної Ради, голосували й колишні регіонали.

Зокрема депутати Семенюк і Федоряк проголосували "За". Натомість депутат Оксана Продан була відсутньою, а Марія Матіос – не голосувала.

Водночас більшість депутатів-уродженців Буковини у вівторок підтримали проект Закону про санкції. Не голосував тільки Ян Табачник, а Іван Мирний був відсутнім.

Нагадаємо, раніше депутати Артем Семенюк і Геннадій Федоряк не підтримали розпуск Комуністичної партії України.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

А що Фищук вже підтримує "регіаналів" своїм неголосуванням люстраційного закону, ну-ну, народ запам'ятає ваші "подвиги"!

avatar

Чернівчанин

13 серпня 2014 18:27