Буковинським десантникам купили  спальні мішки та бронежилети на  170 тисяч гривень

Буковинським десантникам купили спальні мішки та бронежилети на 170 тисяч гривень

16.04.2014, 12:40

16 квітня 2014 року об 11.00 годині на території військової частини А-2582 (місто Чернівці), вул. Московської олімпіади, 6,  відбудеться підписання Меморандуму про співпрацю між військовослужбовцями, аграрною корпорацією «Сварог Вест Груп» та Благодійним фондом «Зміцнення громад» в межах Всеукраїнської акції «Підтримай українську армію».

Цим документом буде задеклароване співробітництво у реалізації заходів, спрямованих на оновлення та поповнення матеріально-технічної бази військової частини, сприяння покращенню її боєготовності, а також підвищення рівня мотивації  військовослужбовців і підтримки їх бойового духу.

Зокрема, Благодійний фонд «Зміцнення громад» за фінансової підтримки корпорації «Сварог Вест Груп» розпочне реалізацію програми «Народ і армія єдині!». В межах програми надаватиметься фінансова, матеріальна, гуманітарна та інформаційна підтримка для військовослужбовців.

В межах програми надаватиметься фінансова, матеріальна, гуманітарната інформаційна підтримка для військовослужбовців.

До 16 квітня уже буде закуплено засоби захисту (спальні мішки та бронежилети) на суму близько 170 тисяч гривень для особового складу військової частини.

Участь у підписанні візьмуть командир військової частини А 2582 Дмитро Володимирович Братішко, заступник голови правління корпорації «Сварог Вест Груп» Юрій Васильович Гаврилюк, директор Благодійного фонду «Зміцнення громад» Тетяна Павлівна Василик.

Подібний договір був підписаний 10 квітня 2014 року в Хмельницькій області із Військовою частиною А-3730 зенітних ракетних військ повітряних сил Збройних Сил України (м. Шепетівка). Тут уже здійснюється ремонт автомобільної техніки та деяких зразків озброєння.

Тим часом військовослужбовці удосконалюють бойову майстерність в полі.

На Буковині військовослужбовці, військової частини А2582, високомобільних десантних військ продовжують вдосконалювати навики щодо застосування озброєння та військової техніки відповідно до визначених завдань.

У даний час, на Сторожинеччині,  на полігоні триває злагодження взводів. Підрозділи відпрацьовують здійснення маршу з пункту постійної дислокації (місто Чернівці) до визначених районів зосередження (військовий полігон село Ропча, Сторожинецького району) та перехід до оборонного бою з виконанням бойових стрільб у складі механізованих підрозділів.

За словами командирів підрозділів, особовий склад із відповідальністю ставиться до завдань та готовий до їх виконання.

На даний момент переміщення особового складу даної військової частини до інших областей України не планується.

1