Буковинський «УКРОП» зафлешмобив до дня народження голови Чернівецької обласної організації політичної партії Віталія Ткачука

Буковинський «УКРОП» зафлешмобив до дня народження голови Чернівецької обласної організації політичної партії Віталія Ткачука

05.11.2016, 14:45

Депутати-укропівці місцевих рад Буковини привітали лідера обласної організації політичної партії  «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Віталія Ткачука з Днем народження.

5 листопада стрічка facebook  наповнилася дружніми вітаннями та побажаннями імениннику.

«Особисто для мене Віталій Васильович  є другом. Він завжди доводить тезу про те, що друзі пізнаються в біді. Це людина, яка завжди мене розуміла, підтримувала. І я радий і гордий з того, що такі друзі у мене є.

Бажаю, в першу чергу, здроров’я, бо його не купиш,  щастя, бо його не заробиш,  бажаю радості. Але, найбільше я вам бажаю позитивної енергії, невгамовної радості, щирості, любові – нехай вони назавжди будуть з вами», - привітав колегу депутат Чернівецької обласної ради Іван Костащук.

Окраса фракції, депутат обласної ради Марина Волошенюк  вдало підмітила збіг у календарі.

«Справжній чоловік святкує свій День народження у справжнє чоловіче свято.

Шановний Віталію Васильовичу, щиро вітаю Вас із подвійним святом – Днем народження та Всесвітнім днем чоловіків! Бажаю Вам побільше приємних новин та щасливих миттєвостей! Нехай успіх супроводжує кожен Ваш задум, а високий професіоналізм стане запорукою нових звершень!», - привітала Віталія Ткачука Марина Волошенюк.

«До цієї людини я можу звернутися в будь який час, за будь якою порадою. І він ніколи не порадить пустого.

Віталію Васильовичу! Бажаю вам людського щастя, чоловічих досягнень до вже наявних, та здоров’я вам і всій вашій родині», - приєднався з привітаннями до колег депутат облради, голова постійної комісії Чернівецької обласної ради з питань медицини і АТО Ігор Малишевський.

«Висловлюю привітання з нагоди дня народження керівника Буковинського УКРОПу Ткачука Віталія Васильовича!

Впевнений, що Ваш багатий професіоналізм та компетентність слугуватимуть розвитку Буковинського краю. 

Щиро бажаю Вам доброго здоров’я, невичерпних сил та енергії, благополуччя, мудрості, терпіння, з Божим благословенням на довгі роки в плідній праці приумножувати добробут і злагоду на Буковині», - такі слова прихильності висловив на адресу керівника буковинського «УКРОПу» Антон Шкуро.

Депутат Вижницької районної ради, укропівець Павло Стратій також привітав Віталія Ткачука.

«В цей гарний, святковий день, хочу побажати вам, шановний наш Віталію Васильовичу, міцного здоров'я, сімейного благополуччя, надійного тилу, кар'єрного зростання, Божого благословіння!», - написав він у facebook.

Депутати-укропівці  Путильської  і Вижницької районних рад теж  надіслали голові Чернівецької обласної організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» привітання з Днем народження.

«Шановний Віталію Васильовичу! В цей гарний, осінній день бажаємо вам сонячного настрою, щирих друзів та однодумців. Бажаємо аби у вашій оселі завжди лунав щасливий дитячий сміх, панував затишок. А в роботі най супроводжує вас мудрість, вдача та розуміння.

З повагою.

Депутати: Володимир Тринька, Володимир Різак, Антоніна Скидан, Руслана Клим, Ігор Гаврильчук», - йдеться у повідомленні.

Медіа-координатор Чернівецької обласної організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Тетяна Таран приєдналася до буковинських колег-укропівців і привітала керівника фракції обласної ради Віталія Ткачука з Днем народження.

«Жодного дня не шкодую про своє рішення щодо співпраці з «УКРОП» під керівництвом Віталія Ткачука.

Це людина розважлива, знаюча, креативна і розуміюча.  Переконатись у цьому може кожен, хто бачить, або хоче бачити роботу фракції.

Шановний Віталію Васильовичу, у ваш День народження приєднуюся до привітань колег і бажаю вам здоров’я, легкої вдачі, вірних друзів поруч і родинного тепла. Звершень вам і вашій команді!», - написала Тетяна Таран.

1