Буковинський «УКРОП» веде у місцеві ради справжніх патріотів

Буковинський «УКРОП» веде у місцеві ради справжніх патріотів

23.09.2015, 20:28

Міська та обласна конференція організацій політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» відбулася 22 вересня у Чернівцях.

За короткий проміжок часу УКРОП на Буковині став найактивнішою політичною силою, яка у свідомості громадян вже є якісною перспективою та альтернативою старій системі влади.

На конференції представлено список кандидатів у депутати місцевих рад.

Першим номером в обласну раду одноголосно обрано Ігоря Малишевського – учасника АТО, хірурга, який рятував життя на передовій.

Зараз він працює лікарем, доцентом кафедри онкології та радіології БДМУ і знає, як оздоровити хвору систему влади. Отримавши повістку, Малишевський за годину зібрався і відбув у зону проведення бойових дій щоби надавати необхідну медичну допомогу пораненим бійцям. Пробувши рік військовим медиком, Ігор Малишевський пройшов такі гарячі точки як Амвросіївка, село Степанівка, Артемівськ, Дебальцеве.

Загалом, буковинські «укропи» - це нові обличчя, не заплямовані, які стояли на Майдані, воювали у зоні АТО, займалися волонтерською діяльністю, і яким набридло спостерігати за безглуздими діями депутатів. Вони готові шляхом цих виборів докорінно очистити ради від шкідників-попередників.

Не зважаючи на тиск на кандидатів, члени команди буковинського УКРОПу готові зламати систему, яка працює 24 роки.

Кожен кандидат від «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» в Чернівецькій області має професійні та особисті досягнення. Жоден не був членом «Партії регіонів» і не є представником місцевих олігархічних груп. Це потужний дружній колектив.

Всі вони одноголосно заявили про намір набрати максимум мандатів на місцевих виборах 25 жовтня 2015 року.

1


КОМЕНТАРІ (8)

Стоп!!!А Клан Ткачукы ето кто?Регионалы они  оба, служили Папиеву,Михайлишыну и всей прочей банде!Обман  не пройдёт!

avatar

Ленин

23 вересня 2015 17:56

УКРОП - реальна партія для молодих людей! Зараз буде багато бруду на цю патріотичну силу, не хоче влада допускати в ради молодих патріотів. Та вибори покажуть, УКРОП матиме представництва у всіх радах області, які зупинять вакханалію в наших радах!

avatar

Патріот

23 вересня 2015 18:31

Ткачук Регионал?Так да ,или нет?

avatar

Вася

23 вересня 2015 18:39

Ткачук може бути регіоналом лише у мріях опонентів) ніколи він таким не був! І всі це знають!!! Але нема бруду на партію, нові люди, чисті люди, патріоти, ось і вигадують конкуренти брехню!!!

avatar

Правдивим

23 вересня 2015 18:44

Ткачук старшый был в регионах а младший Ткачук Ленин был технарём у Папиева на выборах!

avatar

Гуцул

23 вересня 2015 19:35

Ткачуки і мал і стар ТУШКАни і цим сказано все

avatar

!!!

23 вересня 2015 20:42

Укроп партия  коломойского!!! Так что эти молодые патриоты будут плесать под его дутку !!! Не чего полезного для простых людей не сделают !!!

avatar

Yura

23 вересня 2015 20:57

значит как батальоны спонсировать с марта 2014, (и заметь из собственного кармана), как титушек с сепарами из Днепра гнать, как первых раненых принимать, как превых Героев хоронить , так он не патриот???? Чем ты занимался? Учился быть патриотом?????? Не позорься больше!!

avatar

Псевдопатриотам

24 вересня 2015 08:00