Буковинський УКРОП: Керівництво облради крутить регламентом, як циган сонцем, або колишніх регіоналів не буває

Буковинський УКРОП: Керівництво облради крутить регламентом, як циган сонцем, або колишніх регіоналів не буває

29.09.2015, 18:45

Під час сьогоднішньої сесії Чернівецької обласної ради депутати не підтримали спробу обмежити свободу висловлювань, до якої вдався головуючий на пленарному засіданні. Згідно з чинним регламентом Чернівецької обласної ради, початок кожного пленарного засідання найвищого представницького органу влади краю традиційно відводиться для депутатських виступів, виголошення  заяв. Натомість головуючий, всупереч регламенту, запропонував перенести так зване «різне» з початку роботи сесії під кінець засідання.

Намагання маніпулювати регламентом  наразилося на критику депутатського корпусу. У полемічному запалі дехто навіть нагадав головуючому його регіональне минуле, коли він так само позбавляв слова депутатів від опозиції на догоду представникам тодішнього режиму і політичній доцільності. А тепер робить те саме стосовно своїх колишніх однопартійців. І так само на догоду нинішній владі і політичній доцільності.

Наразившись на опір залу, головуючи змушений був поставити свою пропозицію на голосування. Так і не зрозумівши, що маніпулювати регламентом далі не вдасться, голова обласної ради привселюдно заявив, що утримається під час голосування за надання депутатам  їх законного права на свободу висловлювань.  

- Таке враження, що керівництво обласної ради  продовжує жити в минулому, так і не усвідомивши докорінних змін, які відбулися за останні півтора роки в країні і краї, - прокоментував депутат обласної ради Віталій Ткачук спробу обмежити свободу висловлювань. - І продовжує далі порушувати регламент, намагаючись заглушити голос народу, представниками якого є депутати обласної ради. Не зважаючи на те, хто на даний момент перебуває у владному кріслі. Певно, праві ті, хто каже, що вовк міняє шкуру, але не натуру. Врешті, скільки не перефарбовуй синій  колір у білий, а блакитний все одно проступає.

Про це повідомляє прес-служба ЧОО «Українське об'єднання патріотів – УКРОП»

ФОТО з сайту http://promin.cv.ua/

 

1


КОМЕНТАРІ (7)

Правильно! Свобода слова в першу чергу. А ці старі регіонали і комуністи не можуть цього зрозуміти! На смітник історії!

 

avatar

Молодь

29 вересня 2015 16:18

УКРОП рулить . справжні патріоти в УКРОПІ! Чекаємо оприлюднення всіх кандидатів.

avatar

Виборець

29 вересня 2015 16:21

Луна сутенёр вот и весь укроп в политсупе

avatar

29 вересня 2015 21:16

як не називайся тушкою тхне

avatar

правда

29 вересня 2015 23:05

Паскудне рило ригівське!Гидко дивитись!Ткачука геть з нашого міста!В ато до Коломоя хай там співає!

avatar

Саша

29 вересня 2015 23:15

Так ти сам регіонал!Синій як когут У Папая!

avatar

Вахо

29 вересня 2015 23:17

зараз нинішня влада і її сателіти з Партії Регіонів наш край, в себе Ригіоналів не бачать( повилазило їм),  але чорнити патріотів, це їхні методи! порахуй Ригіоналів в БПП і Нашому краї. Їх там немірянно, але для відводу очей кричать на інших! Раду з ради, за зраду"! 

avatar

Орест

30 вересня 2015 01:12