Буковинський політолог прокоментував злиття БПП і НФ: 'Нова Солідарність - це СДПУ(о), НДП, Наша Україна, погірше Партії регіонів...'

Буковинський політолог прокоментував злиття БПП і НФ: "Нова Солідарність - це СДПУ(о), НДП, Наша Україна, погірше Партії регіонів..."

23.08.2015, 00:52

Буковинський політолог Михайло Шморгун прокоментув у ФБ інформацію про злиття Блоку Петра Порошенка і Народного Фронту в одну партію.

Об'єднання НФ, БПП і Удару в одну структуру на місцевих виборах - це створення партії адмінресурсу. Виживання в політиці - це коли слабшого зїдають, або задушують в обіймах. Новоутворена структура - штучний продукт для того, щоб узурпувати владу, так як це зробив це Янукович.

Обєднаються не кращі представники, а політичні хижаки, які не мають ідей і тим більше їм наплювати на своїх виборців.

Нова Солідарність - це СДПУо, НДП, Наша Україна, Партія Регіонів... 

Радив би нікому з нормальних людей туди не йти. Бо ганьба буде, погірше ніж ПР. Рішали поїдуть у свій Ростов, а Вам з цим жити...

Довідково:

Журналіст Юлія Самаєва у матеріалі Гра на виліт, опублікованому в липневому номері Дзеркала тижня, писала про передумови об'єднання: 

"З одного боку, з 80-відсотковим антирейтингом Арсеній Яценюк став для Порошенка майже ручним. Його регулярні нічні візити на Банкову, іноді навіть у спортивному костюмі, супроводжуються не лише папіроскою миру, а й стопочкою-другою за справедливий потокорозподіл". 

Більше читайте тут: http://gazeta.dt.ua/macrolevel/gra-na-vilit-_.html

1


КОМЕНТАРІ (2)

Пане Шморгун ви праві на 200 відсотків, але ще треба щоб це дійшло до мозгів виборців

avatar

Виборець

23 серпня 2015 14:00

avatar

Terenty Nezovibatko

23 серпня 2015 15:01