Буковинський медуніверситет два роки поспіль без тендерів замовляє ремонт улюбленим ФОПам

Буковинський медуніверситет два роки поспіль без тендерів замовляє ремонт улюбленим ФОПам

04.06.2019, 13:01

Вищий державний навчальний заклад України "Буковинський державний медичний університет", що у Чернівцях, два роки поспіль користується послугами двох підприємців з однаковим номером телефону для виконання капітальних та поточних ремонтів своїх приміщень.

Про це пишуть "Закупівлі Чернівці", - повідомляє https://molbuk.ua/

З 2017 року та до листопада 2018 року університетом укладено 24 договори з підприємцем Василем Житарем щодо робіт по капітальному і поточному ремонту приміщень на загальну суму 11,84 млн грн. Всі договори з цим підрядником укладено за процедурою звітування, тобто без проведення конкурсних процедур. Сам підприємець Житарь працював за бюджетні кошти виключно з "Буковинським державним медичним університетом", а у березні цього року взагалі припинив діяльність.

З середини 2018 року та протягом 2019 року "Буковинський державний медичний університет" уклав ще 12 договорів без конкурсних процедур на загальну суму 11,63 млн грн з іншим приватним підприємцем Олександром Зеленівським.

Буковинський медуніверситет два роки поспіль без тендерів замовляє ремонт улюбленим ФОПам



Замовник у звітах про закупівлі у Зеленівського та Житаря вказує однаковий контактний номер телефону (0671620429). Цей же номер вказаний у звітах про договори з приватним підприємцем Георгієм Бордіяном, який працює за бюджетні кошти виключно з університетом.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Зверніть увагу на сімейні підряди в викладацькому корпусі! майже на кожній кафедрі прфесор...., декан..., які на роботу взяли синів, доньок, зятів, невісток..., інколи доходить що 3-4 людей сім‘ї працює на кафедрі! Жах! Куди йти на роботу молодим випускнижкам, якщо в них випускаються свої діти і родичі. Терміново зверніть на це увагу, допоки громадськість не виносила цих( часто туповатих) викладачів, лікарів..., родичі яких працюють, за них все роблять( соромно що чадо тупе). Проаналізуйте! На кожній кафедрі це масово!

avatar

Для ректора

04 червня 2019 14:36