Буковинський КОРД отримав подарунок від аграріїв

Буковинський КОРД отримав подарунок від аграріїв

24.11.2017, 19:55

За спільної ініціативи Першого Національного аграрного кооперативу, Чернівецької обласної ради та Чернівецької обласної державної адміністрації сьогодні, 24 листопада, відбулась передача мікроавтобусу Hyundai H1 Starex бійцям спецпідрозділу «КОРД» Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області. Ключі від автівки буковинським поліцейським передав Андрій Гордійчук – засновник Першого Національного аграрного кооперативу, голова ради директорів холдингу Human Transparency Innovation. Привітав бійців спецпідрозділу та керівництво ГУ НП в Чернівецькій області з отриманням транспортного засобу голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.

Так, за словами Андрія Гордійчука, сьогоднішня передача мікроавтобусу є спільною ініціативою Першого Національного аграрного кооперативу та крайової влади, спрямованої на покращення матеріально-технічної забезпеченості буковинських правоохоронців, які захищали незалежність і територіальну цілісність України на Сході нашої держави, а нині стали на захист законних прав та інтересів жителів Чернівеччини.

Передбачається, що найближчим часом Чернівецька філія Першого Національного аграрного кооперативу розпочне співпрацю із власниками індивідуальних селянських господарств у сфері заготівлі молока з метою його подальшої переробки на базі потужностей у Сторожинецькому районі області.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

1