Буковинський депутат-«батьківщинівець» допоміг односельчанам встановити нові електроопори

Буковинський депутат-«батьківщинівець» допоміг односельчанам встановити нові електроопори

15.07.2016, 21:12

Нові бетонні електроопори замість прогнилих деревяних встановили в с. Камянка на буковинській Глибоччині після звернення депутата обласної ради Валерія Грижука до обслуговувачів електромереж.

Як повідомляє прес-служба обласної парторганізації ВО «Батьківщина», старі опори були змонтовані мешканцями розташованих там житлових будинків понад десятиліття тому.

«П’ять старих опор вже погнили, вони були встановлені на відстані 50-60 м одна від одної, дроти провисали, за найменшої непогоди траплялися замикання, – розповідає депутат-«батьківщинівець». – Окрім того, що в людей через це горіла побутова техніка, припинялося електропостачання, опори вже становили загрозу життю – вони ледь трималися. А у родинах, які мешкають поблизу – діти! Тож ще наприкінці минулого року я спрямував депутатське звернення до ПАТ «Чернівціобленерго». Обстеження опор фахівцями Глибоцького РЕМу підтвердило нашу інформацію, і мене повідомили, що заміну електроопор планують на другий квартал цього року. Я тримав ситуацію на контролі. Сьогодні опори замінили!»

1