Буковинський Автомайдан сам заблокував блокувальників

Буковинський Автомайдан сам заблокував блокувальників

29.07.2014, 01:10

Несподіваний спосіб боротьби з блокуванням автодоріг на території Чернівецької області застосували активісти Буковинського Автомайдану.

За словами координатора Автомайдану на Буковині Олексія Коломійця, з самого початку перекриття  автодоріг окремими громадянами він сам і його товариші постійно моніторили ситуацію на транспортних магістралях області,  контактували з представниками влади і правоохоронних органів. Відтак вживали заходів для розблокування доріг. Активісти Автомайдану спілкувалися з громадянами, переконували звільнити дороги, наводили аргументи. 

А там де слова не допомогли, вирішили застосувати нетрадиційний метод боротьби з цим лихом. З'ясувавши, що мешканці села Волока, які одними з перших почали перекривати дороги для решти водіїв, самі дістаються до Чернівців іншими шляхами, автомайданівці заблокували проїзд для самих блокувальників.

- На відміну від блокувальників ми пропускали тих, кому конче треба було проїхати, - зізнається координатор Автомайдану на Буковині. - Бо знаємо, що таке для водія-дальнобійника, який везе рибу, затримка в дорозі. Він до кінця життя не розрахується з власником за зіпсутий не з його вини товар. Чи  коли йдеться про потребу терміново доставити хвору дитину в лікарню. Але для вихідців з Волоки дорогу ми надійно перекрили. 

І несподіваний спосіб боротьби з блокуванням автодоріг виявився на диво дієвим. Вже незабаром проїзд біля села Коровія Глибоцького району був відкритим. 

- Під час нашої вахти активісти Автомайдану стали свідками того, як протестувальникам, що перекривали дороги, організовано підвозили продукти харчування і не тільки продукти, - розповів Олексій Коломієць.  - Зокрема, відзначився водій білого спринтера, який зареєстрований в Молодії. Це може свідчити про організований, а зовсім не стихійний характер протестів. 

1


КОМЕНТАРІ (13)

Всю цю гидоту робить московськобільшовицька "церква"

avatar

коментар

28 липня 2014 22:34

Скажіть що робить СБУ? Чому проплачені відомо ким "протестувальники" досі не ходять на допити?

avatar

Григорій

28 липня 2014 22:45

Молдовани та румуни ГАНЬБА 

avatar

Чаушеску

28 липня 2014 22:48

суки бендерівські шоб вас кровю залило, щоб ваш діти були прокляді до останнього коліна. Автомайдан - банда рекитьорів булатова. будьте прокляті ви і ваші діти

avatar

для бандераків

28 липня 2014 23:25

Повідпускати усіх так званих терористів.А якщо судити то разм ізмером Рава-Руська.Майданутих повдпускали то і цих відпустіть,тоді буде мир та спокій.Людям дайте роботу,непрацюючим постійну мінімалку.Квартири задарма не давати.Отримані квартири задарма відати за процентну оплту-5-10 відсотків.Правоохоронним органавм службрві квартири не видавати.На спец операції тільки добровольці.Зрізати зарплати чи новникам та првоохоронцям.Провести грошову праватизацію гуртожитків мешканцями за грошовий відсоток,не дивлячись кому ці гуртожитки належать.

Низький уклін вам матері..

avatar

ВІМ.Чернівці

29 липня 2014 02:52

Яка брехня про Ваш Автомайдан!!!Це бандити,які під кінець вчорашнього дня збили мирних людей у Новоселицькому районі, які простот хочуть жити як і жили,без війни!!!І дороги звільнили люди після переговорів з губернатором!а не завдяки автомайдану!так що як ви вже розумієте ЗМІ пишуть лише те що вигідно нашій владі!не вірте цій статті!

avatar

ТТ

29 липня 2014 07:21

Який нахер автомайдай, яке розблокування. Коломієць без своєї вигоди навіть не перне, й тут  на людському горі вирішив пропіаритись, Але в цьому разі невідомо  чице був піар дляудару чи антипіар.

avatar

ммм

29 липня 2014 07:41

УДАР на Буковині винайшов новий спосіб РЕКЕТУ ЗНУЩАНЬ ..... над буковинцями яка Ганьба ! КаломоєцЬ бандит разом з Ванзуряком Ганьба

avatar

Буковинці

29 липня 2014 08:38

Такі користувачі як Григорій і Чаушеску- ось хто хто справжній ворог буковинців, НЕ ВЕДІТЬСЯ  ПРОВОКАЦІЇ. думайте кому це вигідно.

avatar

Реал

29 липня 2014 08:46

Вибачаюсь, не Григорій а"для бандераків"

avatar

Реал

29 липня 2014 08:49

Никогда не одобрял я все эти майданы автомайданы, всегда думал глупо всё это!!! Так и оказалось!!

avatar

Алексей

29 липня 2014 09:33

Никогда не одобрял я все эти майданы автомайданы, всегда думал глупо всё это!!! Так и оказалось!!

avatar

Алексей

29 липня 2014 09:33

Хіба люди винні у тому, що йде війна? Звідки в Україні опинилимся гіркіни, болотови, пушиліни і т. д.? Чим у цей час займалися бійці невидимого фронту. яких у нас видимо-невидимо? Тільки не треба бла-бла про те, що за Януковича кожен другий у СБУ був з ФСБ. Якби це була правда, Майдану не було б апріорі. 

Хто терористів в Україну пропустив, хай з ними й воює. А люди праві, що не хочуть як худоба за чиїмось велінням йти на забій

avatar

Куди дивився залізний Фелікс-Наливайченко і Ко

29 липня 2014 10:38