Чернівецька обласна рада підтримала ініціативу УКРОПу про недопущення скасування мораторію на вивіз необробленої деревини

Чернівецька обласна рада підтримала ініціативу УКРОПу про недопущення скасування мораторію на вивіз необробленої деревини

01.12.2016, 21:48

Депутати Чернівецької обласної ради від фракції  «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» стали ініціаторами звернення до Кабінету Міністрів України на позачерговій сесії облради 1 грудня щодо недопущення скасування мораторію на експорт українського лісу закордон.

За ініціативи фракції УКРОП звернення щодо недопущення скасування мораторію на вивіз необробленої деревини за межі країни включено в порядок денний сесії, - написав на своїй сторінці у ФБ голова ЧОО ПП «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Віталій Ткачук. 

Свою позицію буковинські УКРОПівці довели до відома колег-депутатів. 

Скасування мораторію на вивіз необробленої деревини повністю знищить один з наших ресурсів, що спричинить екологічну катастрофу. Ліси були, є, і будуть однією з умов здорового розвитку поколінь українців, - вважають буковинські укропівці.

Буковинцям це питання має боліти більше за інших, адже наші Карпати також є запорукою розвитку туристичної інфраструктури, - аргументують ще один важливий аспект в умовах децентралізації депутати від УКРОПу.

«Закликаємо Кабінет Міністрів України не допустити скасування мораторію на вивіз необробленої деревини за межі країни.

Просимо всіх консолідуватися і не допустити екологічний та економічний крах, до якого може призвести суцільна рубка лісу для експорту закордон.

Закликаємо Кабінет Міністрів України не допустити скасування мораторію на вивіз необробленої деревини за межі країни.

Такий крок повністю знищить один з наших ресурсів, що спричинить екологічну катастрофу.

Ліси були, є, і будуть однією з умов здорового розвитку поколінь українців.

Буковинцям це питання має боліти більше за інших, адже наші Карпати також є запорукою розвитку туристичної інфраструктури.

Просимо всіх консолідуватися і не допустити екологічний та економічний крах, до якого може призвести суцільна рубка лісу для експорту закордон», - йдеться у зверненні фракції «УКРОП» до депутатів Чернівецької обласної ради.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Примітивне популістське звернення яке не вирішує проблему деревообробників. Таких звернень сотні. Думаю автор звернення далекий від розуміння проблеми, а звернення тупий піар партії "Бені".

avatar

Підприємець

02 грудня 2016 04:58