Буковинські  регіонали вже соромляться признаватися на публіці, членами  якої партії вони є

Буковинські регіонали вже соромляться признаватися на публіці, членами якої партії вони є

06.06.2012, 01:36

«Депутати-регіонали з депутатської більшості обласної ради не хочуть афішувати, що належать до цієї фракції, - про це, як повідомляє кореспондент BukNEWS, сьогодні під час прес-конференції сказав лідер фракції «Фронт Змін» Максим Бурбак. – Якби вони не соромилися своєї назви, то губернатору Папієву натомість не треба було б вигадувати якусь «Європейську демократичну більшість» в обласній раді.

 Культура, толерантність у цих стінах не живуть. Більшість продавлює свої рішення, а пропозиції опонентів навіть не допускають до розгляду. При цьому грубо депутати більшості грубо порушують не тільки регламент, але й Закон України «Про місцеве самоврядування».

 Останній приклад: я звернувся з письмовим запитом, щоб мені видали офіційні результати поіменного голосування з важливих питань порядку денного, але досі відповіді не отримав. Натомість депутат Григорій Галиць на своїй сторінці вже не тільки оперує цими результатами але навіть береться повчати депутатів, як вони мали голосувати. Добре у цій ситуації тільки те, що тепер він бодай засмічує своїми приватними розмірковуваннями  не офіційний сайт ОДА, а Фейсбук".

1