Буковинські регіонали тішаться, що громада вірить їм і розчаровується в опозиції

Буковинські регіонали тішаться, що громада вірить їм і розчаровується в опозиції

16.12.2013, 14:40

15 грудня 2013 року відбулися проміжні вибори на посади сільських голів с.Давидівці, Кіцманського району та с.Тереблече, Глибоцького району, Чернівецької області.

За результатами голосування до Давидівської сільської ради, Кіцманського району переміг член ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Прунчак Михайло Васильович, який отримав 65% довіри мешканців села, а до Тереблечанської сільської ради, Глибоцького району - член ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Сака Валерій Федорович, отримавши 74% довіри громадян.

 Якщо врахувати, що Чернівецька область є стратегічно важливою для опозиціонерів, такі результати свідчать не просто про кризу опозиції. Відчувається розчарування в потенційних можливостях опозиції щось вирішити, розчарування громадськості у тому політичному середовищі, яке себе називає опозицією. Яскраво відслідковується втрата опозицією мобілізаційного тонусу та поступове розчарування в Арсенії Яценюку – передусім у середовищі його базового електорату, на його «малій батьківщині». Про це повідомляє прес-служба ПР області.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ти диви, які російські технології. Ця політична сила замість того, щоб обгрунтувати чому її представники стали переможцями, що можуть пропонувати громадянам, вони не уникають можливості паплюжити інших, як це не по-європейському :) Не варто показувати на недоліки інших, замість того, щоб показати свої плюси (якщо вони є)...

avatar

Георгій

16 грудня 2013 13:25