Буковинські регіонали не знають, чи висували вони Добкіна в президенти

Буковинські регіонали не знають, чи висували вони Добкіна в президенти

28.03.2014, 22:40

Партія регіонів на Буковині фактично припинила існування. Офіційно облорганізація існує, саморозпуску не було, але навіть неможливо з’ясувати, хто з буковинців залишився у рядах партії.

Зокрема, у Києві відбулося засідання політради Партії регіонів, на якому було підтримано кандидатуру екс-голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна на майбутніх виборах президента.

Molbuk.ua намагався з’ясувати позицію щодо виборів буковинської ПР. Однак чи брали делегати від Буковини участь у засіданні політради, наразі невідомо. Колишні керівники або вийшли з партії, або достеменно не знають, чи поїхав хтось від області до Києва.

Водночас в облорганізації кажуть, що вона продовжує існувати.

Molbuk.ua

Формально фракції Партії регіонів у складі обласної ради більше не існує. Відповідні зміни навіть відображено на офіційному сайті, де колишні члени владної фракції тепер вказані у розділі позафракційні. Натомість депутатів, які гордо продовжують вважати себе членами Партії регіонів, в облраді залишилося небагато. Власне таких тільки двоє. Зате які!!! Це генеральний директор юридичної фірма "Куцак та Партнери" Матвій Іванович Куцак і САМ (!) тимчасово безробітний Михайло Миколайович Папієв. 

На 30-й секунді цього відео видно, як розходяться в різні боки дороги Матвія Івановича і Михайла Миколайовича... 

 Ще 28 січня 2014 р. прес-служба ПР області поширила звернення Михайла Папієва, в якому він закликав однопартійців-регіоналів залишатися вірними партії до кінця

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ МИХАЙЛА ПАПІЄВА

Дорогі однопартійці!

Звертаюся до Вас із щиросердною подякою та земним укліном за стійкість і всебічну підтримку у цій складній суспільно-політичній ситуації, а також у зв’язку із подіями, які відбулися 24 січня 2014 року в Чернівцях. Звертаюся не лише як керівник крайової виконавчої влади та ПАРТІЇ РЕГІОНІВ, але й як буковинець.

На жаль, учасники мітингу біля приміщення ОДА мене не почули, коли я декілька разів виходив до них і намагався висловити власну позицію. Бо на моє переконання то не був мирний мітинг.

Наразі радикально налаштовані молодики, представники опозиційних партій і громадських організацій роблять спроби залякати членів ПАРТІЇ РЕГІОНІВ та погрозами примушують виходити з її лав. Не виключаю, що такі спроби будуть продовжуватись та посилюватись.

Прошу Вас, шановні однопартійці, зберігати врівноваженість, не піддаватися провокаціям, давати відсіч політиканам.

Суспільно-політична ситуація в країні надзвичайно напружена. Сторони шукають вихід з неї, і, хочеться вірити, що цей шлях буде знайдено.

Знову і знову закликаю всіх зупинитися у цьому протистоянні, знизити рівень напруги і не чинити безлад.

Верх має взяти здоровий глузд і відповідальність за майбутнє буковинських родин, перспективу нашого краю.

Лише мирним шляхом, через діалог можна досягти цього.

Михайло Папієв, голова Чернівецької обласної організації ПАРТІЇ РЕГІОНІВ

1