Буковинські податківці і митники відзначили День Незалежності України

Буковинські податківці і митники відзначили День Незалежності України

23.08.2015, 03:01

Шановні краяни!

 Від імені колективу Головного управління Державної фіскальної служби у Чернівецькій області та від себе особисто щиросердно вітаю Вас з одним із найголовніших свят нашої держави – Днем Незалежності!

Процес українського державотворення був складним та сповненим численних перешкод. Мільйони українців загинули, щоб втілити у життя споконвічну мрію наших предків про власну суверенну державу. Саме тому виборена незалежність стала потужним поштовхом для розвитку української нації – працелюбного народу з давньою та самобутньою культурою, багатою духовною спадщиною та значним інтелектуальним потенціалом.

Цей вікопомний день перемоги демократії й торжества національної єдності став поворотною віхою в історії Української держави, що ознаменувала початок нової епохи у житті нашого народу, епохи натхненної праці в ім’я процвітання нашої Батьківщини.

Сьогодення поставило перед Україною та її громадянами нові складні завдання й нелегкі випробування. Нині українці, як і багато віків тому зі зброєю в руках стали на захист власної держави та своїх дітей. Втім я вірю, що пліч-о-пліч ми здолаємо будь-які труднощі та перешкоди на шляху зміцнення й розбудови нашої держави і вже у найближчому майбутньому Україна посяде чільне місце серед розвинутих демократій світу.

Напередодні 24-ї річниці езалежності України бажаю кожній буковинській родині міцного здоров’я, щедрої долі, миру, злагоди й добробуту! Нехай Ваші серця сповнюються гордістю за нашу державу, а Ваша щоденна праця буде надійною запорукою її щасливого майбутнього.

Слава Україні! 

Начальник Головного управління ДФС у Чернівецькій області  Михайло Сеничак

 Шановні буковинці! Прийміть найщиріші, найтепліші та найсердечніші вітання з нагоди Дня Незалежності України!

Цей день є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу. Сьогодні, як ніколи, нам необхідно докласти чималих зусиль для консолідації навколо ідеї державності та соборності, яка, без сумніву, допоможе вибудувати міцний та заможний український дім.

У день свята нашої державності бажаємо Вам бути гідними історичної слави й величного майбутнього українського народу. Нехай внутрішнє натхнення, гармонія, мир у Ваших домівках, чистота в помислах, благородство у вчинках, порозуміння, поміркованість, щирі та надійні друзі і однодумці стануть запорукою добробуту та процвітання Української держави.

Щиро бажаємо здійснення всіх заповітних мрій, вагомих успіхів у службі, безмежного людського щастя, міцного здоров’я, терпіння, віри та  впевненості у справі, якій присвятили своє життя!

Гуртуймося, будьмо патріотами й це зробить нас сильнішими та духовно багатшими.

Міцного здоров’я Вам, щастя, талану та впевненості у завтрашньому дні!

 Начальник Чернівецької митниці ДФС Микола Салагор

 

Урочисті збори з нагоди 24-ї річниці незалежності України відбулись сьогодні, 21 серпня, у Головному управлінні ДФС України у Чернівецькій області. Так, очільник фіскальної служби регіону Михайло Сеничак привітав колектив управління зі святом, подякувавши за сумлінне виконання службових обов’язків, а також побажав міцного здоров’я, миру, злагоди і добробуту.

«24 роки тому нам судилося стати свідками народження новітньої Української Держави, становлення якої на політичній мапі світу було непростим. Відповідно, нашому поколінню випала велика честь розбудовувати Україну в ім’я щасливого майбутнього наших дітей та примноження національних здобутків та надбань», – наголосив посадовець.

За словами Михайла Сеничака, запорукою успіху нашої держави у теперішніх надскладних умовах військової агресії є національна єдність та почуття відповідальності за долю країни кожного з нас. «Вірю, що об’єднавши свої зусилля, українці Сходу та Заходу виступлять єдиним фронтом проти посягань на територіальну цілісність суверенної України», – додав він.

Відтак, за значний особистий внесок у розвиток податкової служби, забезпечення виконань завдань щодо мобілізації коштів до бюджетів усіх рівнів, сумлінну працю та високий професіоналізм Михайло Сеничак вручив Подяки ГУ ДФС у Чернівецькій області. Серед відзначених: Наталія Чернівчан, Людмила Бурката, Людмила Остафійчук, Світлана Александрюк, Оксана Трофимчук, Олег Ющик, Ігор Чобану Олександра Андрусів, Марина Вавринчук, Тарас Фартушняк, Олег Крамар, Олена Бузумурга, Ольга Житар, Анатолій Зозуля, Лідія Кривов’яза, Віталій Лукавецький та Ірина Сєрова.

Також до святкування долучилися працівники територіальних органів фіскальної служби Буковини, засвідчивши багатством кольорів своїх вишиванок українську національну ідентичність та гордість за нашу Батьківщину.

Будуємо Україну спільними зусиллями!

За три дні Україна святкуватиме 24-ту річницю Незалежності. Цю знаменну дату чернівецькі податківці та платники податків столиці Буковини вирішили відсвяткувати фінансовими здобутками.

Як зазначив начальник ДПІ у м. Чернівцях Микола Загарюк: «Вже другий рік поспіль ми святкуємо Незалежність України у боротьбі проти ворогів, що ведеться нашими воїнами на сході. Вже другий рік гинуть за нашу Незалежність найкращі та найхоробріші патріоти. Вже другий рік усі ми молимось та прагнемо миру для нашої неньки –України. Вже другий рік… матері та дружити оплакують померлих  героїв. Ми не маємо морального права залишитись осторонь цих драматичних подій та зобов’язані робити усе, аби наблизити перемогу. Цього року  і ми, і платники податків вирішили до святкової дати досягнути перемоги на фінансовому фронті. Спільними зусиллями із чернівчанами нам вдалося забезпечити понад 102 відсотки прогнозних завдань до зведеного бюджету податкові надходження склали понад 730 млн. грн. Завдання  по наповнення до державної скарбниці чернівчанами виконано на 101 відсоток».

Сила нашої держави – у єдності людей, які своїми талантами, працею, професійністю та відповідальністю будують свою країну. Країну, яка здійснює мрії наших прадідів та забезпечує щасливе майбутнє для наших дітей.

У цей урочистий і святковий день бажаємо усім благополуччя та наснаги, нових ідей та звершень задля процвітання нашого міста та величі України.

Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі. Зі святом, дорогі співвітчизники! Із Днем Незалежності!

Сектор комунікацій ДПІ у м.  Чернівцях

Чернівецька митниця ДФС провела урочисті збори з нагоди Дня Незалежності України та Дня Державного прапора

Напередодні найголовніших свят нашої державності - Дня Незалежності України та Дня Державного прапора - очільником Чернівецької митниці ДФС Миколою Салагором зорганізовано проведення урочистих зборів.

На початку заходу колектив митниці вшанував хвилиною мовчання пам’ять про патріотів України, які віддали найдорожче в ім’я незалежності та свободи Української держави, - своє життя. Серед них - начальник відділу персоналу Чернівецької митниці Міндоходів Побережник Сергій Анатолійович, який загинув 13 жовтня 2014 року при виконанні бойового завдання в зоні АТО. По завершенню урочистого зібрання співробітники митниці взяли участь у церемонії покладання квітів до могили героя.

„Сьогодні нас у цьому залі зібрало свято, що нині, на жаль, сповнене суперечливими почуттями гордості  і болю. Двадцять чотири роки тому здійснилася споконвічна мрія нашого народу – бути господарем на своїй українській землі. 24 серпня – важливий для кожного українця день, коли Верховна Рада України прийняла історичний документ виняткового значення для долі українського народу – Акт проголошення Незалежності! За Акт проголосувала абсолютна більшість депутатів.  На карті світу постала нова самостійна держава – Україна!, - зауважив перший заступник начальника митниці Ігор Добровольський, та, вітаючи зі святом, подякував працівникам митниці за наполегливу роботу.

Голова Чернівецького обласного відділення спілки ветеранів митної служби України Супрович Олександр Миколайович, вітаючи зі святом співробітників, зазначив: “Не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у власній державі. Це право вистраждано не одним поколінням українців”.

Учасникам зібрання також продемонстровано документальні кадри із сесії Верховної Ради України 24 серпня 1991 року, коли було прийнято історичний документ виняткового значення – Акт проголошення незалежності України.

“День Незалежності України -  це особливе свято для кожного українця, незалежно від віросповідань та політичних поглядів, - зазначив керівник буковинської митниці Микола Салагор. – На жаль, цьогоріч цей день зрошений гірким присмаком втрат. Україна змушена відвойовувати рідну землю й відстоювати права громадян. Настав той час, коли ми вкотре особливо гостро відчуваємо себе невід’ємною частиною великої держави. Впевнений, що тільки у консолідації зусиль ми зможемо вибудувати сильну та заможну державу. Вітаючи з цим величним святом, бажаю, нехай Господь дарує кожному з нас та усій державі сили, здобутків, наснаги, добра, мудрості та любові”.

 Прес-служба Головного управління  ДФС у Чернівецькій області

1