Буковинські пауерліфтери вибороли бронзу на Чемпіонаті Світу із жиму лежачи

Буковинські пауерліфтери вибороли бронзу на Чемпіонаті Світу із жиму лежачи

09.07.2016, 01:23

Нещодавно в ЮАР проходив Чемпіонат Світу з жиму лежачи в екіпіюванні, в якому взяли участь представники різних країн. Українці на цих змаганнях показали чи не найкращі результати, а особливо відзначились наші, буковинські спортсмени.

Про це сьогодні на своїй сторінці в мережі Facebook повідомив президент ФПЧО Сергій Качмарський. Ось що він пише:

«Сьогодні до нас в гості завітали наші чемпіони, Євгеній Васильєв, 1993 р. н.,(тренер – Ізосімов Сергій) та Тетяна Білоусова (тренер – Ірина Ізосімова), які вдало виступили на чемпіонаті світу, що проходив в ЮАР, та поповнили нашу чернівецьку скарбничку двома бронзовими нагородами. МИ раді бачити їх у Чернівцях, адже наше місто стало для них другою рідною домівкою (вони обоє родом із окупованого Криму). Спортсмени не зважаючи ні на що і надалі продовжують виступати під українськими прапорами, бо є справжніми патріотами України. 

Під час нашої конференції вони отримали грошові винагороди. Особисто я нагородив Євгена, а Ігор Іглінський (один із засновників проекту «Ні наркотикам»)– Тетяну. 

На зустрічі був присутнім Макаренко Дмитро Васильович, начальника управління по фізичній культурі та спорту Чернівецької міської ради, який також вручив подяки спортсменам за їхню перемогу на чемпіонаті світу. Він пообіцяв в подальшому по можливості допомагати розвитку пауерліфтингу на теренах нашої, Чернівецької області. 

Ще троє чернівецьких спортсменів отримали посвідчення майстрів спорту, з чим я їх і вітаю. Це Московчук Михайло, (тренер – Циба Юрій), і Тіщенко Олександр (тренер – Крушельницький Володимир). Інтерв’ю, котре дали наші герої, ви зможете прочитати в газеті «Погляд». Дякуємо Ульяні Делікатній, та Георгію Мазурашу за те, що вони відкликнулись на нашу пропозицію висвітлити в ЗМІ дану інформацію. 

А наостанок я скажу, що Тетяна та Євгеній були вражені архітектурою нашого міста, і в найближчий час планують навідатись до нас в гості ще раз. А я, як президент ФПЧО бажаю нашим спортсменам досягати нових вершин, та виборювати тільки золоті винагороди»

1