Буковинські літні відпочинкові табори стали дорожчими

Буковинські літні відпочинкові табори стали дорожчими

25.06.2016, 19:41

Хто з батьків хоче, аби його дитина літо провела не за комп’ютером, а у тематичних іграх на природі з вожатими, – віддає дитину в відпочинковий табір. В цьому є свої переваги – там дитина дотримується режиму дня, регулярно харчується, за її безпеку відповідають педагоги-організатори, спортивні інструктори та медики, а її дозвілля ретельно планують (ігри, вікторини, екскурсії, тематичні години – все це чітко регламентоване). Окрім того, дитина здобуває нових друзів і вчиться бути самостійною, оскільки знаходиться далеко від батьків. Хоча, як розповідає негласне правило вожатого – перші три дні всі діти плачуть і хочуть додому, не залежно від того, яким хорошим є табір та його умови.

Щодо вартості відпочинку, то тут виробилася певна тенденція, – пише «Молодий буковинець», – табори, де торік була найнижча вартість відпочинку, підняли вартість своїх послуг  через подорожчання продуктів харчування, електроенергії, а в тих таборах, де була висока вартість відпочинку, вона залишилася незмінною.

Як розповіли в управлінні молоді та спорту ОДА, найдешевша путівка до табору коштує 2226 гривень, а найдорожча – 4845 гривень.

Джерело: http://chv.tv/

1