Буковинські «батьківщинівці» привітали з Днем 8 Березня жінок з родин Героїв Небесної сотні

Буковинські «батьківщинівці» привітали з Днем 8 Березня жінок з родин Героїв Небесної сотні

08.03.2016, 21:58

Ще напередодні Міжнародного дня боротьби за права жінок і міжнародний мир чернівецькі «батьківщинівці» - депутати міської ради, активісти - привітали дружин Героїв Небесної сотні – Олександра Щербанюка та Василя Аксенина. А 8 Березня до мами Василя Аксенина – Ольги Павлівни - в лікарню навідався голова обласної ради, лідер місцевих «батьківщинівців» Іван Мунтян.

Взявши на себе зобов’язання завжди оточувати родини Героїв турботою і увагою, партійці у ці дні підтримали мужніх жінок.

«Привітали цих мужніх жінок, які були надійною підтримкою і опорою своїх героїчних чоловіків, і які залишилися тепер для родин і за батька, і за матір... Низько вклоняємося їм, бажаємо здоров'я і Божої підтримки у всьому», - сказав голова Чернівецької міської парторганізації ВО «Батьківщина», керівник фракції «Батьківщина» у міській раді Олександр Пуршага.

Візит голови обласної «Батьківщини» Івана Мунтяна в лікарню, де перебуває зараз мати Василя Аксенина, став для неї приємною несподіванкою. (На основному фото). Посадовець висловив прохання до медперсоналу приділити Мамі Героя особливу увагу, адже вона віддала Україні найдорожче - Сина, допоміг придбати ліки, привітав з Жіночим днем Ольгу Павлівну і її дочку – сестру Героя, яка доглядає маму в лікарні.  «Дякую вам, Ольго Павлівно, за те, що виховали такого Сина, який з перших днів Революції Гідності став на захист свободи та демократії в Україні. Він віддав найдорожче – власне життя – аби в нас панували мир і справедливість. Ми всі пишаємося ним і Вами – жінкою, яка виховала Героя. Міцного здоров’я Вам, миру, добра і Божої ласки», – сказав Іван Мунтян, звертаючись до Ольги Аксениної.

1