Буковинські «батьківщинівці» накриють для бійців в АТО великодній стіл

Буковинські «батьківщинівці» накриють для бійців в АТО великодній стіл

10.04.2015, 20:44

Волонтери-«батьківщинівці» відправили чергову благодійну допомогу бійцям в зону АТО. На цей раз численні смаколики для вояків – святкові. Паски, писанки, м’ясні вироби, маїна, голубці  – це все ще не могло бути освячене, оскільки до Великодня ще кілька днів, але перед відправкою було окроплено свяченою водою. Передали бійцям і свяченої води з Зарваниці – волонтери кажуть, що хлопці з передової просили джерельної водички… Про це BukNews повідомили у прес-службі обласної організації партії ВО «Батьківщина».

Понад півтонни святкових харчів волонтерам принесли підприємці Калинівського ринку та буковинські господині. Також везуть бійцям в район с. Піски оптичні прилади – біноклі та підзорні труби. Витрати на транспортування взяла на себе обласна організація партії ВО «Батьківщина».

-          Ми робимо свій внесок у волонтерську роботу: забезпечуємо доставку допомоги,  організовуємо її збір – адже наш волонтерський намет єдиний на цілий величезний Калинівський ринок, - каже голова обласної організації «Батьківщини» Іван Мунтян. - Та головне – я хочу подякувати усім доброчинцям, які збирають стільки цієї допомоги, що не тільки ми веземо раз на тиждень вантаж на Схід, але ще й по кілька разів довантажуємо транспорт тих, хто їде в інші дні.

1