Буковинські «батьківщинівці» ініціюють звернення районних рад до керівництва держави щодо зниження тарифів

Буковинські «батьківщинівці» ініціюють звернення районних рад до керівництва держави щодо зниження тарифів

05.08.2016, 18:52

Сесія Сторожинецької районної ради прийняла ініційоване фракцією «Батьківщина» звернення до президента, Кабміну та голови Верховної ради з вимогою зупинити підвищення тарифів на природний газ та електроенергію. Про це повідомляє прес-служба Чернівецької облпарторганізації ВО «Батьківщина».

У зверненні ініціатори відзначили зростання рівня соціальної напруги у суспільстві через підвищення тарифів і системне подорожчання товарів і послуг.

 -        Депутати, захищаючи інтереси мешканців району, виступають категорично проти встановлених тарифів на природний газ та електроенергію для населення і вважають, що вони є суттєво завищеними, – сказала на сесії керівник фракції «Батьківщина» у районній раді Катерина Гуцуляк.

 Звернення підтримали більшість депутатів районної ради.

Такі ж звернення, ініційовані фракціями «Батьківщини», прийняли вже в Чернівецькій області Заставнівська, Кіцманська, Новоселицька і Путильська районні, Чернівецька міська та Чернівецька обласна ради. Новоселицька міська рада встановила мораторій на підвищення тарифів у м. Новоселиця. 

1