Буковинські «батьківщинівці» ініціювали звернення облради до керівників держави та іноземних послів щодо звільнення Надії Савченко

Буковинські «батьківщинівці» ініціювали звернення облради до керівників держави та іноземних послів щодо звільнення Надії Савченко

29.04.2016, 14:00

Керівник фракції «Батьківщина» в Чернівецькій облраді Альона Гливко ініціювала Звернення депутатів облради до Президента України, Верховної ради, послів іноземних держав в Україні щодо звільнення Надії Савченко, яка перебуває у незаконному ув’язненні в Росії. Як повідомляє прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина», сесія облради підтримала ініціативу депутатки.

Депутати звернулися до керівників країни та послів іноземних держав з «проханням задіяти усі можливі механізми та докласти усіх можливих зусиль для термінового звільнення Надії Савченко, громадянки України, що була викрадена та ув’язнена в Російській Федерації».

«Ми, депутати Чернівецької обласної ради, враховуючи значний суспільний резонанс через викрадення та незаконне ув’язнення народного депутата України, постійного делегата від України в Парламентській асамблеї Ради Європи, звертаємося до вас із проханням підтримати Україну в якнайшвидшому визволенні з російської в’язниці Надії Савченко», - йдеться у зверненні.

Депутати також зазначають у Зверненні, що «демократичний світ не може стояти осторонь і повинен сказати своє вирішальне слово і домогтися звільнення людини, яка, нехтуючи своїм здоров’ям та життям, засвідчила свою моральну висоту над лицемірною путінською системою, яка не лише порушує основи міжнародного права, але й цинічно кидає виклик засадничим загальнолюдським цінностям».

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ні стида ні совісті чистий піар по всіх зверненнях, якщо б це було щиро ніхто не публікував б ці статейки. В той час коли Савченко проявляє героїзм ризикуючи власним життям відстоюючи цілісність і незалежність нашої держави, автор зернення використовуючи подвійне громадянство заваозить Мерседес віп класу без сплати мита, яке втім числі іде на утримання армії і ще має совість себе піарити.

avatar

Буковинець

29 квітня 2016 20:31