Буковинські «батьківщинівці» долучаються до передвеликодньої толоки

Буковинські «батьківщинівці» долучаються до передвеликодньої толоки

20.04.2016, 14:32

«Батьківщинівці» Буковини разом з громадами займаються прибиранням і благоустроєм територій своїх населених пунктів. Як повідомляє прес-служба обласного осередку ВО «Батьківщина», активісти, депутати Хотинської районної ради та члени бюро районної парторганізації «Батьківщини» разом з містянами днями прибрали міський парк в Хотині. Результатом кількагодинного прибирання стало вивезення з парку кількох вантажівок сміття і минулорічного листя.

«Зміни починаються з кожного з нас, - каже депутат районної ради Анатолій Банар. – І порядок в країні – з порядку у наших домівках. Наше місто – наш спільний дім»

До прибирання долучилися і партійці Новоселицького району. Тут прибирання територій відбулося чи не в кожному селі – зазвичай біля місцевих шкіл.

«Спільна праця і дає очевидний результат, і об’єднує людей, робить їх ближчими», - сказав під час міської толоки в райцентрі Новоселиця депутат обласної ради з фракції «Батьківщина» Валентин Пріску. У Новоселиці він брав участь у прибиранні міського скверу на березі річки Прут. 

1


КОМЕНТАРІ (3)

Пане Чорней, ви видко таки моцно сіли на "мунтянівську голку". Настав час розписувати вже і інтимне життя юлеботів і мунтянівців-подвійників. Юрію, ви вже по "бумбонах" перевершили кобєвку. Фу...

avatar

Юрій

20 квітня 2016 15:09

а попередній коментатор щось чув про свободу слова? про рівні права? про об'єктивність? Ні? То йому дорога в СССР. Туди, де він, очевидно, і вихований.

avatar

студент

20 квітня 2016 16:15

Пане студенте, ви мабуть "студент" з кафедральної, або з команди "румунської підданої", але навіть ви маєте вміти вірізняти "свободу слова" від "замовної, проплаченої агітації" і піару по-чернівецьки, по-мунтянівськи...

avatar

Юрій

20 квітня 2016 16:29