Буковинські АТОшники вимагають зняти Аурела Рошку з посади голови комісії, яка опікуватиметься проблемами бійців

Буковинські АТОшники вимагають зняти Аурела Рошку з посади голови комісії, яка опікуватиметься проблемами бійців

19.12.2015, 22:21

Звернення з вимогою  скликати позачергову сесію і зняти голову комісії з питань охорони здоров’я, праці, соціального захисту населення та підтримки учасників АТО і членів їх сімей Аурела Рошку учасники АТО передали голові Чернівецької обласної ради Іванові Мунтяну. 

ДОВІДКОВО:

Ольга Кобевко
Як ділили комісії
Всім роздали по заслугах і ніяких питань не виникло. Окрім медичної комісії. Вона опікується охороною здоров’я, соціальним захистом та проблемами воїнів АТО і їх сімей.
Різними шляхами, хитрощами, брехнею та підкилимники іграми на голову комісії Іван Мунтян запропонував депутата від «Нашого краю» (фракцію очолює агресивний регіонал Михайло Гайничеру).
Коли депутат Ольга Кобевко правдиво засумнівалася, що регіонали чи «Опозиційний блок» зможе активно вирішувати проблеми воїнів АТО, відразу голова фракції опоблоку Павел заперечив, що претендент на посаду є їхній член. Але почав активно за нього агітувати. І тим самим підтвердив, що регіонал регіонала завжди підтримає. Та незважаючи на вагомі аргументи щодо саме цієї комісії депутати таки підтримали кандидатуру запропоновану Іваном Мунтяном.
Хоча у кулуарах повели мову, що зовсім не цей голова запропонував її, а той, котрий був до Івана Миколайовича. Тобто регіонал Гайничеру. Саме про нього говорять, що пропонував Гайничеру свого односельчанина і родича з Глибоцького району.
Воїни АТО Чернівецької області застерігають вчорашніх регіоналів, а нинішніх опоблоківців, нашокраянців, щоби вони перестали шкодити Україні, нації і Буковині. Інакше, бійці та медики будуть вживати до них більше радикальні та рішучі засоби впливу.
 
"Час"
1


КОМЕНТАРІ (1)

На главу фракции "Опозиционного блока" Павела Д. Д. открыто 4 (четыре) уголовных производства за статьями 122, 125, 129, 182, 296, 358 КК Украины.

Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина, журналист.   

 095-474-37-54                 [email protected] 

 

19.12.2015             22:11

avatar

Геннадий, Черновцы

19 грудня 2015 22:10